Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-11, 09:44
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 529
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι καθόλου όπως τα γράφεις.
Έχουμε ζυγίζει μέχρι και 60 κιλά και έδειξε πράγματι το σωστό.η απόκλιση που γράφει είναι της τάξης του 0.1% αν θυμάμαι καλα γιατί είναι νέας τεχνολογίας με δυναμοκυψελη.
Επίσης θυμάμαι και ποσά εκατομμύρια στοίχισε προκειμένου να είναι αυτο που γράφει.Τεσπα εγω την πρόταση την έριξα.

Eγώ πάντως θα έρθω γιατί το έχω περιέργεια. Πές μου με πμ που είσαι και ένα τηλέφωνο να κανονίσουμε.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχως για Ε12 δεν εχω στοιχεια...
Davaris οσον αφορα την πλαστιγγα που εχεις δεν ειναι καθολου μα καθολου αξιοπιστη για να μετρησεις οχημα του 1 τονου...Η επιστημονικη εξηγηση ειναι απλη...
Ειναι πλαστιγγα 90 τονων οπως μας λες...Δηλαδη 90.000 κιλων...
Οπως γνωριζουμε ολα τα μετρητικα οργανα εχουν καποιο φυσιολογικο σφαλμα που μπορει να ειναι 0,2%, 0,5% και ουτω καθεξης...
Αν αυτη η πλαστιγγα εχει εστω και το ελαχιστο σφαλμα της ταξης π.χ του 0,01% τοτε θα εχει αποκλιση 0,01%x90.000kg= 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!! Θα πεφτει εξω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχα κουφο κι ομως αληθινο ετσι ειναι τα πραγματα!!!!!!!!
Μάλλον κάνεις κάτι λάθος στου υπολογισμούς.
0.01% σημαίνει απόκλιση 0,1 κιλά στα 100 άρα στον τόνο 10 κιλά. Εσύ υπολόγισες την απόκλιση αν ζυγίσεις όχημα 90.000κιλών.

Φιλικά πάντα.
Απάντηση με παράθεση