Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Δεν είναι καθόλου όπως τα γράφεις.
Έχουμε ζυγίζει μέχρι και 60 κιλά και έδειξε πράγματι το σωστό.η απόκλιση που γράφει είναι της τάξης του 0.1% αν θυμάμαι καλα γιατί είναι νέας τεχνολογίας με δυναμοκυψελη.
Επίσης θυμάμαι και ποσά εκατομμύρια στοίχισε προκειμένου να είναι αυτο που γράφει.Τεσπα εγω την πρόταση την έριξα.
|
Eγώ πάντως θα έρθω γιατί το έχω περιέργεια. Πές μου με πμ που είσαι και ένα τηλέφωνο να κανονίσουμε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Δυστυχως για Ε12 δεν εχω στοιχεια...
Davaris οσον αφορα την πλαστιγγα που εχεις δεν ειναι καθολου μα καθολου αξιοπιστη για να μετρησεις οχημα του 1 τονου...Η επιστημονικη εξηγηση ειναι απλη...
Ειναι πλαστιγγα 90 τονων οπως μας λες...Δηλαδη 90.000 κιλων...
Οπως γνωριζουμε ολα τα μετρητικα οργανα εχουν καποιο φυσιολογικο σφαλμα που μπορει να ειναι 0,2%, 0,5% και ουτω καθεξης...
Αν αυτη η πλαστιγγα εχει εστω και το ελαχιστο σφαλμα της ταξης π.χ του 0,01% τοτε θα εχει αποκλιση 0,01%x90.000kg= 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!! Θα πεφτει εξω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχα κουφο κι ομως αληθινο ετσι ειναι τα πραγματα!!!!!!!!
|
Μάλλον κάνεις κάτι λάθος στου υπολογισμούς.
0.01% σημαίνει απόκλιση 0,1 κιλά στα 100 άρα στον τόνο 10 κιλά. Εσύ υπολόγισες την απόκλιση αν ζυγίσεις όχημα 90.000κιλών.
Φιλικά πάντα.