Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-11, 21:19
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Νομίζω τα έχουμε αναλύσει 1000 φορές, είπαμε διαβαστε το βιβλίο που έχω δώσει σε προηγουμενο ποστ και εξηγει τα παντα. Οι Ευρωπαικές χώρες που επιτρεπουν πετρελαιοκινηση μέσα στις μεγάλες πολεις ειναι τύπου Ρουμανιας, Πολωνιας, Βουλγαρίας κτλ, όλες οι χώρες της προκοπής βλέπε Ιταλία πχ ΔΕΝ το επιτρέπουν! παραεξω επαρχία δλδ ναι, αλλά οχι μέσα σε μεγάλες πολεις πχ Ρώμη. Οπως ειπα και πριν βγαζει πολλά περιεργα καυσαέρια τα οποια ΔΕΝ τα μετρανε στις καρτες που είναι για βενζινη κανονικά! αυτό δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν όμως! οι μετρήσεις στο κέντρο της Αθηνας εχουν δειξει πολυ ανυσηχητικα αποτελέσματα που αν τα λαβουν οι ειδικοι υποψην δεν πρόκειτε ποτέ να επιτραπει η πετρελαιοκίνηση μέσα στην Αθήνα. Οπως και να το κανουμε σε επιδόσεις οι diesel κινητηρες ειναι κατα πολύ κατώτερης αποδοσης των βενζινοκινητήρων και κανουν ατελή καυση. Εξαλου για του λογου το αληθες βλεπουμε ότι όλοι ειναι με turbo ενώ οι βενζινοκινητηρες οχι. Τα παραπανω λογια ειναι περιττά αφου απο παντου φαίνεται τι κανουν. Μπορει φαινομενικά να νομιζουμε πως αποδιδουν καλύτερα αλλα τελικά δεν είναι ετσι. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να αφήσουμε την πετρελαιοκίνηση στην άκρη που όπως βλεπουμε λογω των προβλημάτων στην Λιβυη ήδη το βαρέλι ξεπέρασε τα 107-108 δολάρια! και να δοθουν κίνητρα από την κυβέρνηση για υβριδικα με ηλεκτροκίνηση, αλλα και για τοποθετηση υγραεριου που και την μιση τιμη βενζίνης εχει, και τελεια καυση, και μηδενικους ρύπους! το υγραεριο και το φυσικό αέριο ειναι το καυσιμο του μέλλοντος, το πετρελαιο ειναι του παρελθοντος. Μέχρι και στις κεντρικές θερμανσεις σιγα σιγα παμε στο φυσικο αέριο. Τελος να μην αναλύσω το θεμα σχετικά με τα κοιτάσματα πετρελαιου που δεν πάνε καλά γενικά ανα την γη. Πρεπει οπωσδήποτε να πάμε μπροστα σε νεα καυσιμα και οικονομικους και μη ρυπογόνους τρόπους για την κινηση μας!
Απάντηση με παράθεση