απαντηση
Η δικη μου edition Corolla σε σχεση με τα γιαπωνεζικα εχει απ τη μανα του(oποτε μπορεσω και αν μαθω πως θα ανεβασω και photo):
- Το 99% των γνησιων ανταλλακτικων του ειναι αγγλικα και γαλλικα...Made in japan δε γραφει σχεδον πουθενα...
- Καταρχην βρετανικα εβγαιναν μονο ορισμενα LIFTBACK (4πορτα coupe οπως τα ελεγαν)...Τα sedan και τα hatchback ηταν μονο γιαπωνεζικα...
- Σφιχτοτερα αμορτισερ της Monroe (To γιαπωνεζικο εχει tokico)...
- Βελουδινο σαλονι
- Ημιαυτοματο κλιματισμο στανταρ...Στα γιαπωνεζικα ηταν A/C και πηγαινε εξτρα
- Πλευρικους αεροσακους (συνολο 4)
- ΑΒS και EBD
- Ηλεκτρονικο καντραν (χωρις ντιζα στο κοντερ) με ψηφιακο χιλιομετρητη
- Δυνατοτητα ηλιοροφης
- TVSS
- Θερμαινομενους καθρεπτες
- Θερμαινομενα καθισματα
- Λογοτυπο ''COROLLA'' στο πατακι του οδηγου
- Ραδιοκασσετοφωνο της Phillips με 6 ηχεια bose (το γιαπωνεζικο ειχε fujitsu ηχεια 4 νομιζω)
- Η κονσολα ειναι διαφορετικης σχεδιασης
Αυτα μπορεσαν να μου ερθουν τωρα στο μυαλο...
Αυτη η εκδοση που εχω ειναι πολυ ωραια εκδοση ηταν πολυ μπροστα το αμαξι για την εποχη του και πραγματικα το καμαρωνω να το οδηγαω λογω της μοναδικοτητας του...Ενα απ τα μελανα του σημεια ομως ειναι οτι ειναι φοβερα ζημιαρικο...Πολυ ευπαθες αυτοκινητο που μαλλον alfa romeo θυμιζει παρα toyota...Εδω και 11 χρονια που το εχω εχουν αλλαχτει σχεδον τα παντα διακοπτακια, χειριστηρια, απιστευτα πραγματα μιλαμε...Χαλανε πραγματα στ ξεκαρφωτο...Φοβερα πολυεξοδο...Ηταν πολυ ευαισθητα αυτα τα μοντελα...Τα γιαπωνεζικα ηταν σκυλακια...Και η τιμη αγορας του ηταν πολυ πιο ακριβη απ το γιαπωνεζικο...
|