Κοίτα αν δεν το έχεις κάνει περισσότερα άλογα ή να έχεις βάλει άλλο μοτερ δεν υπάρχει λόγος να βάλεις μεγαλύτερα φρένα! εμείς συνήθως που βάζουμε μεγαλύτερα έχουμε άλλα μοτερ επάνω, πχ 4E-FTE, 4A-GE, 4A-GZE, 3S-GTE κτλ. Μερικοι το τουρμπίζουν το μαμα μοτερ δλδ. Μπορείς να βάλεις φρένα απο το levin μάλλον αυτά λες 275mm για τα αλλα από celica κάπως μπαίνουν, όλα θέλουν ψιλοπατέντες, αλλά επειδή και κοστίζουν αξίζει μόνο για τους παραπάνω λόγους αλλιώς άστα όπως είναι! εγώ έχω 4Ε-FTE μπροστα έχω μαμα φρένα με τακακια της Toyota τα μουσταρδί που είναι της Aishin, και πίσω έβαλα ακρα από levin Ae101 και έχω δει σημαντική διαφορά στο φρενάρισμα, και φυσικά σωληνάκια υψηλής της Goodridge. Eπειδή το είχα ψάξει για να βάλω τις διπίστονες δαγκάνες από 2λιτρο avensis και νεες δισκόπλακες-τακάκια της Toyota θα ήθελα καπου 400-450 ευρώ!!! το φρεναρισμα πάντα έτσι κι αλλιώς ρίχνει μπροστά την δύναμη δεν είναι 50-50 δλδ. και φυσικά ΠΑΝΤΑ κερδίζεις στο φρενάρισμα όταν έχεις μεγαλύτερα φρένα είτε σε διάμετρο είτε διπίστονα αντί μονοπίστονα κτλ, το θέμα είναι αν αξίζει να ρίξεις αυτά τα χρήματα σε ένα μαμα αμάξι.
|