Θέμα: Διοδια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-02-11, 18:32
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 290
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Marios50 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ήταν αναμενόμενο πως κάτι τέτοιο θα γινότανε.
Ακόμα και στα δικαστήρια να παει ο νόμος, οσότου κριθεί αντισυνταγματικός, οι εργολάβοι θα συνεχίσουν να τσεπώνουν τα υπέρογκα διόδια για έργα που ΔΕΝ έχουν ολοκληρώσει.
Από τους υπαλληλάκους πολιτικους των δυο μεγάλων κομμάτων δεν περιμέναμε κάτι άλλο.
Αυτος ο λαός είναι να γελάς και να κλαις μαζι, μα πιο πολύ να κλαις.
Χτες βράδυ, είδα κατά τύχη την εκπομπή του Κ Βαξεβάνη στη ΝΕΤ, και για να μην πολυλογώ το τελικο ρεζουμέ ήταν ότι ή χώρα μας, ενώ ήταν απο τις πιο κατεστραμένες αναλογικά με εκταση και πλυθησμό στον ΒΠΠ, ήταν η μόνη που δεν διεκδίκησε ούτε ενα δολάριο πολεμικές αποζημιώσεις...
Είναι πραγματικά να εξοργίζεσαι, και να αναρωτιέσαι μαζί, τι σκατά κάνει αυτός ο Έλληνας....
Ποιοι είναι αυτοί ρε π.... που δίνουν αυτά τα συντριπτικά ποσοστά στα 2 κομματα για να τα τσεπώνουν από τον καθε λογής εργολάβο και επιχειρηματία και να μας γ.... ασάλιωτα εδώ και τόσες 10ετίες;
Βούληση δεν έχει αυτός ο κωλολαός;
Όλοι βολεμένοι είναι γ... το φελέκι μου;
Όλοι αυτοί τρώνε απο το κράτος και παν και τους ψηφίζουν;
Αυτή η νεολαία καλά περνά, έχει δουλειά, και δεν αντιδρά καθόλου;

Πραγματικά είμαι εξοργισμένος σημερα....και πραγματικά περιμένω τη μέρα που ο μισθος μας θα πάει 500 ευρω μπας και ξυπνήσει κανένας ακόμα.....
Φιλε μου ετσι ειναι τα πραγματα.Με την τροπολογια αυτη που παει να περασει ο υπουργος ενα ειναι το συμπερασμα σαν να παραδεχεται οτι:δεν μπορουμε να σας κανουμε τιποτα που περνατε τα διοδια χωρις να πληρωνεται και για αυτον τον λογο θα ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ενα νομο και να υπερσπιστουμε τους φιλους μας τους μεγαλοεργολαβους και να βγαλουμε το κινημα τζαμπατζηδες επειδη οτι το κρατος χανει φορους απο την μη πληρωμη διοδιων.Δηλαδη χανει 30λεπτα απο την καθε διελευση!!!και ερχεται χθες και ΧΑΡΙΖΕΙ 22.500.000€ πρόστιμα που οφείλουν να πληρώσουν οι εταιρείες από πολεοδομικές παραβάσεις τους .