Δεν ξερω αν έπαιρναν χρήματα για συνδρομές, εγω ποτέ δεν είχα πουθενά! κατέβαζα παλιότερα από τετοια sites όμως και ξέρω πως μας έσωζαν τις τσέπες μας, κακά τα ψέματα. Με τόσα λεφτά που μας τρώνε από παντού καλά κάνουμε και κατεβάζουμε! μην ξεχναμε πως πληρώνουμε ένα κάρο χρήματα για γραμμές ΔΗΘΕΝ μεγάλης ταχύτητας έως 24mbps και δεν έχουμε ΟΥΤΕ τα μισα απο αυτα και μετά σου λένε απογορευεται να κατεβάζεις! ΕΛΕΟΣ! ουστ ρε τα λαμόγια! και ποιος είπε πως αν δεν κατέβαζα θα τα αγόραζα όλα αυτά???? δλδ πριν το ιντερνετ τι κάναμε? δεν γραφαμε κασετες από το ραδιο και βιντεοκασετες ταινιες απο την tv? και τοτε ΠΟΤΕ δεν αγόρασα τίποτα! οι τζαμπατζήδες είναι οι 300 και όχι εμείς που προσπαθούμε να σωσουμε ότι μπορουμε! και καποτε έκλεισαν σελίδες με ελληνικούς υπότιτλους ταινιών και σειρων, ε λοιπον είδαμε ότι η NOVA στο κανάλι FOX έπαιξε μια σειρά και δεν ειχαν σβήσει ποιοί ειχαν φτιάξει τους υπότιλους και πρόβαλαν το όνομα του site! τόσο #$@#$#$ είναι!!!! έπαιρναν τους υπότιτλους από το site και τους έβαζαν στις σειρές τους για να γλιτώσουν την μετάφραση!!! και μετά λένε για τους άλλους! αν θέλουν να παταξουν την πειρατεία να κατεβάσουν τις τιμες! αλλιώς πάντα θα είμαστε πειρατες του διαδικτύου!!! και μην ξεχνάτε αν ψάχνετε ελληνικούς υπότιτλους βρίσκετε! όσο για τα άλλα ας είναι καλά τα ξένα sites! αν κανείς θέλει να ρωτήσει κάτι μπορεί να μου πει με PM! ΔΕΝ είναι δυνατον μια ταινία να κάνει ενα μεροκάματο και να είναι και μουφα! ΕΛΕΟΣ δλδ!!!!!
|