Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-11, 00:08
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 514
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαι γνωστος καριεριστας στισ κοντρεσ δν θελω να χανω απο κανεναν..η αν χασω να πω ενταξει 220 αλογα ειμαι.....
ταρζαν ακου λιγο σοβαρα τωρα φιλε οταν σκαει διπλα σου ενας με corolla δωδεκαρι και μου λεει εμενα με to celica πηγαινε παρε τιποτα πιο καινουριο τι αντιμετωπιση περιμενε να εχει? αυτος με τα 280 μαμαω αλογα του νομιζε οτι περναει ολο τον κοσμο....μου το ειπε με υφος λες και ειχε ferrari..
εγω εχω μαθει να σεβομαι οτιδηποτε εχει ο αλλος ακομα και τρικυκλο... δν χαρηκα για τους μπατσους αλλα χαρηκα πουθ εφαγε την τσουνα απο αμαξι εικοσαετιας γιατι μετα μου το παιζε κοντρακιας εχω αλφα ρομεο 300 αλογα και και vga και χυστα μεσα... και λεφτα και αλλες τετοιες μακακιες....
αυτα δν γπυστραρω εγω σε μερικους που νομιζουν οτι το αμαξι ειναι η προεκταση της ....... τους...

μεσα απο νυχτερινα παιχνιδια εχω γνωρισει παρα πολυ καλα παιδια καιε χουμε επαφες και ξερουν ποσο ειναι τα αμαξι μου και ξερω ποσα ειναι και το δικο τους ακομπλεξαριστα..οταν ο αλλος μου σκει με υφος θα λαβαινει και το αναλογο υφος σαν απαντηση..
+10000000000000 Παντελη!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...