Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-02-11, 14:42
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 313
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε φίλε σόρυ κιόλας, αλλά 1ον γιατί χαίρεσαι με κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί και σε εσένα(αυτό με τους μπάτσους) και 2ον δεν μπορώ να καταλάβω εσάς που λέτε λιγότερα άλογα σε μια κόντρα.Γιατί το κάνετε αυτό βοηθάει σε κάτι ή σας καλύπτει σε περίπτωση που σας περάσουν και δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε? Δηλαδή είναι σωστό να κοροιδεύεις κάποιον που γουστάρει αυτό που κάνεις όσο και εσύ?εσένα σου αρέσει να στο κάνουν αυτό?
ειμαι γνωστος καριεριστας στισ κοντρεσ δν θελω να χανω απο κανεναν..η αν χασω να πω ενταξει 220 αλογα ειμαι.....
ταρζαν ακου λιγο σοβαρα τωρα φιλε οταν σκαει διπλα σου ενας με corolla δωδεκαρι και μου λεει εμενα με to celica πηγαινε παρε τιποτα πιο καινουριο τι αντιμετωπιση περιμενε να εχει? αυτος με τα 280 μαμαω αλογα του νομιζε οτι περναει ολο τον κοσμο....μου το ειπε με υφος λες και ειχε ferrari..
εγω εχω μαθει να σεβομαι οτιδηποτε εχει ο αλλος ακομα και τρικυκλο... δν χαρηκα για τους μπατσους αλλα χαρηκα πουθ εφαγε την τσουνα απο αμαξι εικοσαετιας γιατι μετα μου το παιζε κοντρακιας εχω αλφα ρομεο 300 αλογα και και vga και χυστα μεσα... και λεφτα και αλλες τετοιες μακακιες....
αυτα δν γπυστραρω εγω σε μερικους που νομιζουν οτι το αμαξι ειναι η προεκταση της ....... τους...

μεσα απο νυχτερινα παιχνιδια εχω γνωρισει παρα πολυ καλα παιδια καιε χουμε επαφες και ξερουν ποσο ειναι τα αμαξι μου και ξερω ποσα ειναι και το δικο τους ακομπλεξαριστα..οταν ο αλλος μου σκει με υφος θα λαβαινει και το αναλογο υφος σαν απαντηση..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 01-02-11 στις 20:14.