καλημερα, μολις επεστρεψα απο την αντιπροσωπει στου Ζωγραφου. Εχει χαλασει η κλειδαρια (δυσκολευτηκα να πεσω τον προισταμενο μουστακια-Φλαμιατο) και το κοστος ειναι 92€
Ναι 92 ευρω, για μια κλειδαρια...αλλα το γαμωτο ειναι οτι δεν ειναι στην εγγυηση.Δηλαδη τι σκατα ειναι στην εγγυηση ρε μαγκες?Χαλασε το μπροστινο φρενο το πληρωσα, χαλασε το πορτακι στη κονσολα δεν ειναι στην εγγυηση, χαλασε η κλειδαρια δεν ειναι στην εγγυηση.Αρα πρεπει να φυγουν τα πιστονια ή ο πισω αξονας για να ειναι στην εγγυηση.Στο μεταξυ εχω πληρωσει ολα τα κωλοσερβις οπου αλλαζουμε οτι υγρο υπαρχει (με εργατοωρα καθηγητη του ΕΜΠ!!!!) ενω πληρωσα το 2005 17.000 για 1.400 οταν με τα ιδια και ενα χιλιαρικακι επαιρνα ας πουμε MONDEO(μεγαλυτερη κατηγορια-εγνωσμενη μαρκα-πολυ καλο αμαξι). Η ΤΟΥΤΟΤΑ σκατεψε σε ολα, και σε προιοντα και σε υπηρεσιες.Ζηλευω το KIA PROCEED του αδελφου μου που απο βλακεια του αλλαξε δισκο πλατο (το ποδαρακι μακρια απο το συμπλεκτη...)χωρις κουβεντα!!!Ο συγχρονος Ιαπωνας ειναι...Κορεατης....
ΥΓ.αντι για 92 ευρω θα παρω με ενα 10αρικακι (μαζι με τη μπαταρια) ενα φως δωματιου που εχω και στον γιο μου...
|