Οπότε τι να κανουμε δλδ ρε παιδια? Να δεχτουμε την κατασταση και να γινουμε ζώα "δαγκώνοντας" ο ενας τον αλλο στο δρόμο?
Παντως συμφωνω απόλυτα με τον antreas e12. Εφοσον το κρατος ειναι ανυπαρκτο, θα πρεπει εμεις οι ιδιοι οι πολιτες να αρχισουμε την αλλαγη. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω και κοιταω οπου μπορω να σεβομαι τον συνανθρωπο μου. Μπορει να πηγαινει στο βροντο, το δεχομαι. Αλλα τουλάχιστον θελω να εχω τη συνείδηση μου ήσυχη οτι δεν συμμετέχω και εγώ στην ενισχυση της διατήρησης του Πιθηκιστάν...
Βγαινω εξωτερικο και νιωθω σαν στο σπιτι μου, και ερχομαι Ελλαδα και νιωθω λες και ειμαι απο αλλο πλανητη.
Μακαρι ολοι να καναμε το κομματι μας εστω και στα μικρα πραγματα πχ να μην παιρνουμε τη σειρα του αλλου, να μην πεταμε σκουπιδια στο δρομο, να μην καπνιζουμε σε κλειστους χωρους, να μην κανουμε φασαρια τις ωρες κοινης ησυχιας κτλπ κτλπ κτλπ... Απλα πραγματακια που δεν ειναι τιποτα να τα ακολουθησουμε αλλα ακομα και σε αυτα βγαζουμε το χειροτερο εαυτο μας... Κατα τη γνωμη μου απο εκει θα αρχισει η αλλαγη. Απο τα απλα πραγματα. Ακομα και το μεγαλυτερο ταξιδι ξεκινάει με ένα απλό βήμα (Κομφουκιος).
Τι να πω... Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι για να αλλαξει η κατασταση ας το πει...
|