Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LIAKOYRAS
αυτος που δε δηλωνω τα πραγματικα κυβικα του αυτοκινητου του,
|
Αυτο γιατι το ειπες τωρα δλδ?
Περα απο την πλακα υπαρχει μια διαφορα. Το θεμα του καπνισματος εχει να κανει με την υγεια μας.
Θα μου πεις πως και μια κομμενη εξατμιση εχει να κανει με την ψυχικη μας υγεια... Σωστοτατο και συμφωνω.
Αλλα δεν μπορω να δεχτω ρε παιδια οτι η καφετερια εχει γινει το άβατο του μη καπνιστη και αν παρω τα παιδια μου στην καφετερια θα ειναι να σαν να τα παιρνω στο στεκι του ναρκομανη και θα με αφορισει η εκκλησια για το κακο που εκανα στα παιδια μου.
Λες πως δεν τα παιρνεις τα παιδια σου μαζι στην καφετερια. Περα απο το γεγονος πως κανεις κακο στην υγεια σου, σου αρεσει αυτη η κατασταση? Γιατι δλδ να μην μπορω να παρω τα παιδια μου σε μια καφετερια και να πιουνε ενα χυμο?
Αυτα τα ιδια τα παιδια καποια στιγμη θα πανε σχολειο και στην εφηβια τους θα πανε μονα τους σε μια καφετερια. Γιατι να καταστρεψουν την υγεια τους, ή να πρεπει να μεινουν κλεισμενα σπιτι για να μην καταστρεψουν την υγεια τους...
Μακαρι να μπορουσαμε να μοιρασουμε τις καφετεριες σε καπνιζοντων και μη, αλλα δυστυχως ξερω πως στην Ελλαδα δεν προκειται να το τηρησει κανενας.
Βασικα δεν πιστευω οτι ουτε αυτος ο "αυστηρος" νομος θα εφαρμοστει εδω. Πιο πολυ το εβαλα το αρθρο για να σχολιασουμε και να "γελασουμε"...