Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Xθες το πρωί, επειδή ήμουν στο Καλαμάκι πέρασα από περιέργια από το μαγαζί που έφτιαξε το OCTAVIA. Του έχει βάλει το 4ης γενιάς. Καταρχήν, δεν έχει ακόμα την πιστοποίηση. Θα την πάρει μάλλον, λέει, μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μέσα από την συζήτηση του ξέφυγε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο αυτ/το το εφτιαξαν μαζί με τους Ιταλούς που είχαν έρθει για να τους το δείξουν και γι αυτό η απόκλιση γκαζιού-βενζίνης ήταν μόνο 2 άλογα!!!!! Επίσης για την λίπανση των βαλβίδων δεν χρησιμοποιεί λαδιέρα αλλά ψεκάζει βενζίνη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ητιμή για τουρμπάτο...1300 + ΦΠΑ.
|
Δεν εχει ακομα πιστοποιηση ε?
ποιας εταιτιας ητανε το κιτ?
Υστερα βγαινω εγω κακος που μιλαω για μπακαληδες που μεσα σε ενα βραδυ γινανε μαστορες.Αρε Ελλαδα αθανατη στα λαμογια.
Βενζινη δεν ψεκαζει μονο στο ρελαντι αλλα ενα ποσοστο ψεκαζει σε ολη την διαρκεια της λειτουργιας.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakiato
ασχολιστε με υγραεριο που κανει ξηρι καυσι και ανεβαζει την θερμοκρασεια του κινιτιρα (καυσησ)εωσ 40/100 ..... οτι καταλαβε κανενασ καταλαβε..αυτι ειναι ι αποψει μου.. εβαζα παλια και εγω συσκευεσ αλλα τωρα μακρια βγαζουνε προβλιματα ι κινιτιρεσ απο την θερμοκρασεια...
|
Επειδη εγω δεν καταλαβα,αρα ολη η Ευρωπη να πεταξει τα υγραεριοκινητα γιατι εχουνε θερμοκρασιες.
εσενα ποιος στο ειπε αυτο?εχεις κανει μετρησεις για να δεις θερμοκρασιες?υπαρχουν πολλες αναφορες οτι οχι μονο δεν ανεβαινει η θερμοκρασια του κινητηρα αλλα δουλευει και αρκετα χαμηλοτερα.
Οταν λες εβαζες και εσυ συσκευες τι τεχνολογιας ητανε?
εχεις καποια πιστοποιηση/γνωσεις με χαρτια πανω στο υγραεριο?
Συγγνωμη που στα γραφω ετσι αλλα πρεπει να καταλαβουμε και εμεις σαν τι εκφραζεις την παραπανω αποψη.σαν μηχανικος,σαν τεχνικος υγαρεριου η απλος ετσι ακουσες?