Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
εχεις δηλαδη 13αρι turbato se corolla αμαξβμα και εριξες με μαμα πιεση σε 170 αλογα honda εν αμαξι και προσπαθεις να αμσ πεισεις οτι δν τσιμπησες λιγο πιεσουλα? οκ..που τους πετυχαινεται τους κουλους?σε τι δυναμομετρο εκανεσ τη δυναμομετρηση? δηλαδη εσυ μαμα με εξατμιση ιντερκουλερ εβγαλες 15αλογα παρα[ανω απο μαμα...οκ...πετυχεσ μαλλον και συ απο την καλη παστα
|
το αυτοκίνητο έδειξε 150 άλογα στη δυναμομέτρηση που έκανε το club kai φορούσε καταλύτη αγωνιστική της hks, downpipe, μπουζοκαλωδια της trd και από τον καταλύτη και πίσω αγωνιστική εξάτμιση της hks με ιντερκούλερ μπροστά της hdmi οπότε τα 150 άλογα είναι λογικά. Όσον αφορα το honda ακόμα και με μαμά πίεση εννοείται ότι είμαι μπροστά διότι το αμάξι μου είναι ελαφρύτερο, φοράω πολύ πιο κοντό σασμάν (το μαμά του 1300), φοράω μπλοκέ οπότε δεν έχω απώλειες. δεν είναι θέμα κουλού είναι θέμα κιλών και ίππων. to 1300 δεν ξεπερνά τα 1080 κιλά τη στιγμή που το vti είναι 1185 κιλά. Φοράει μακρύ σασμάν και το σημαντικότερο έχει μικρότερη ροπή. και κάτι ακόμα: Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Όποιος έχει αμφιβολίες με μεγάλη μου χαρά χρονομέτρηση στην πίστα σε όλες τις δοκιμασίες με το ultimate που δεν αμφισβητείται..