Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-11, 22:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εεεεεεεεεεε κοψε κατι....
σε λιγο θα τους ζητησουν στη nasa....

και γω εκανα το σερβις των 80000 υποτιθεται και εχω 25000κμ...
140 ευρω εδωσα και αλαξαν λαδια ροδελα στην ταπα του λαδιου και φιλτρο καμπινας a/c (ποσο κανουν αυτα δλδ?)
και περιμενουν να το ξαναπαω δλδ? εληξε και η 3 ετης εγγυηση αλωστε. ειναι σαν να ειναι ξεβρακωτο πλεον. η επιπλεον εγγυηση πολυ δυσκολα με πειθει εμενα...

χωρια του οτι ΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΟΥΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ Τ ΑΜΑΞΙ...

και μ αρεσει που στη χαρτουρα που σου δινουν το αναφερουν μεσα. αν το θυμηθω θα το σκαναρω. θυμαμαι οτι γραφει παντως...

βγηκαν φωτογραφιες για αντικατασταση σαλονιου. ο πελατης παραπονιεται οτι ασπριζει...
τη αποφαση θα την παρουν στα κεντρικα τουοτα κηφισος... φεξε μου και γλιστησα δλδ...
μου ειχε πει οτι θα σε παρουν τηλ απο τα κεντρικα σε 2 βδομαδες να σου πουν τι θα γινει η θα σου πουν εστω και το οχι....
1.5 χρονος περασε.....
θα πρεπε να εχω γνωστο η να παρακαλεσω δλδ? οχι ρε δεν παρακαλαω κανεναν...
θα καθομαι στο αθλιο ασπρο σαλονι, αλλα για ποσο ακομα?

εμενα παντως ουτε που θα με ξαναδουν!!!

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ...

εχω και ενα συναδελδο με ενα xlence 1.6 και με παρακαλεσε να του το κανω πληρες σερβις και αυτουνου επειδη δεν ασχολειται...
δεν θελει να τους ξαναπληρωσει.... δεν ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΟΩΡΑ που του χρεωνουν...
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

εκει που πηγαν την εργατοωρα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...
γιατι ο κοσμος σιγα σιγα ξυπναει... η δε γουσταρει να πληρωσει η δεν αντεχει να πληρωσει
θα το δουμε που θα φτασει η εργατοωρα...

και στη τελικη δεν μπορουμε να βρουμε τι χρειαζεται να αλαξεις καθε 15000κμ που ειναι το σερβις και να το κανουμε sticky?

ΦΩΤΗ καποιοι μας διαβαζουν μην ανυσηχεις...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 12-01-11 στις 23:03.
Απάντηση με παράθεση