Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-11, 22:54
Το avatar του χρήστη bfirfiris
bfirfiris Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11 1.3
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
bfirfiris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από blizzard Εμφάνιση μηνυμάτων
@bfirfiris,

Σχετικά με τα michelin εννοείς ότι χαλάνε εύκολα? Το continental premium contact 2 θα τα συμπεριλάβω στην έρευνα αγοράς αφού είναι ανθεκτικά, για τα bridgestone σήμερα που το έψαξα βλέπω να τα προτείνει πολύς κόσμος .... Το σημαντικότερο είναι το λάστιχο να ταιριάζει στο νευρικό στυλ οδήγησης μου και να μην φθείρεται πολύ από αυτό.

@snoo,

Για το camskill δεν μου βγαίνουν τόσο πολύ τα νούμερα αν προσθέσεις τις 38 λίρες για αποστολή και το κόστος τοποθέτησης / ευθυγράμμισης ... αλλά όταν έχω καταλήξει στην τελική επιλογή από ελληνικό κατάστημα θα κάνω συγκρίσεις ...

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά ...
Οχι φιλε μου, δεν χαλανε, ειναι πολυ καλα λαστιχα σε ολες τις συνθηκες γι αυτο ειναι και τα πιο ακριβα. Εχουν πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου, πολυ καλη επαφη με το οδοστρομα ακομη και κρυα και πολυ χαμηλη αντισταση κυλισης, που σημαινει οικονομια στα καυσιμα. Απλα εχουν μαλακη γομα και φθηρονται σχετικα γρήγορα. Τα continental εχουν ολα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, και αυτα μαλακα ειναι αλλα αντεχουν παραπάνω και ειναι και πιο φθηνα. Γι αυτο σου ειπα γι αυτα. Τα bridgestone εχουν σκληρη γομα, δεν φθηρονται ευκολα αλλα πρεπει να ζεσταθουν καλα για να κρατανε σε νευρικη οδηγηση. Σου μιλαω εκ πειρας, τα δοκιμασα ολα, με τα bridgestone τρακαρα(την μοναδικη φορα στα 350.000χλμ που εχω οδηγησει) ενα πρωι επειδη ηταν κρυα, δεν κρατησαν καθολου στο φρενο και πριν απο 2 μηνες τα ειχα βαλει. Πολυ καλα ειναι και αυτα αλλα πρεπει να ζεσταθουν. Για καλυτερα ριξε και μια ματια σε ενα τεστ που εχει κανει το περιοδικό 4 τροχοι εχει ολα τα παραπανω ελαστικα και καποιο ακομη, ελπιζω να βοηθησα.

http://library.techlink.gr/4t/articl...&article=12664
Απάντηση με παράθεση