τερατακι ειναι του LISSAS...
φυσικα και του νικου παει τεζα απλα απο μεσα δε το καταλαβαινεις...
βαλθηκατε να πινετε τσαι σημερα Ε?...
επειτα απο τυχαιο τηλ πριν λιγο και τυχαιο ανοιγμα πριν λιγο με την g6 του λυσσας η 101 βγηκε και παλι νικητρια. πολυ δυσκολα και με 1bar πιεση. ευτυχως δεν χρειαστηκε να πατησω αλλο. 1 bar ηταν ικανο να μην με περασει η hyper-g6...
πρωτο ανοιγμα με 0.6 εγω...
απο ρολλαριστες εως 200κμ αναβαση ημουν μπροστα και με μαζευε αρκετα καλα θα ελεγα... και ειπα παει τον ηπια. ειχαμε διανυσει 1000μετρα.
οπως αποδειχτηκε ειχε χασει πολυ στο ρολλαριστο ξεκινημα απο σπιναρισμα δευτερης και ειχα ηδη κανει διαφορα.
στο επομενο ανοιγμα εβαλα 1bar και μπολικα duty... 67%
απο ρολλαριστες 2η και μετα ειχα κανει μια καλη διαφορα της ταξης της μισης και παραπανω κολωνας και παλι ερχοταν καλα. δεν μπορεσε να με πλησιασει αλλα πολυ πολυ δυσκολα ανοιγα ελαχιστα στα 230 που ανεβαιναμε...
σημ... ειχαμε διανυσει 1.5 χιλιομετρα αποσταση
τριτο ανοιγμα η g6 μπροστα μου σκοπο να ξεκινησει πρωτη και να την περασω...
αλλα εκανα λαλακια γιατι ο νικος την ωρα που καρφωσε την τριτη κατω και ξεκινησε εγω ημουν πανω στην χαλαρη αλαγη τριτης και ειχα 4000rpm...
μου φυγε σχεδον πανω απο μιση κολωνα (και ο ιδιος απορησε τι κανει ο λαλακας? γιατι εμεινε τοσο πισω?)
αναγκαστικα φουσκωσα την τριτη ολη απο την αρχη και τον μαζευα. εβαλα τεταρτη αλλα καποια ταχυτητα θα φουσκωνε αυτος και λογω της αλαγης μου καθυστερησα να τον πιασω στην πορτα του. γεμισα καλα τεταρτη και ημουν 1.5 μετρο πριν τον προφυλακτηρα του. ημουν 6300. ηθελα να βαλω πεμπτη και να περασω. κρατησα κ αλλο την τεταρτη εως 7000 και πλησιαζα αερατα και ανοιγομαι να περασω. φτανω το φτερο
του και πα να βαλω πεμπτη και παπαρια. δεν την εβαλα ποτε. δεν μπορεσα να την βαλω. αυτο επαθα και με το εβο γμτ...
συντονιζομαι με κατι αλλο, παρακολουθω κατι αλλο? δεν ξερω. αν δεν μου μπει με τη μια αντε να την βαλεις μετα...
γμτ στο δευτερο ανοιγμα πως την εβαλα δλδ?
σ αυτο το ανοιγμα ειχαμε διανυσει πανω απο 1200 μετρα...
ολα τα ανοιγματα δλδ ηταν σχετικα μακρια σε αποσταση
συνολο λοιπον θεωρω την g6 υπεροπλο...
στα προσωπικα μου δεδομενα η 101 με εβγαλε ασπροπροσωπο...
βατιλι η σειρα σου....
μεχρι τοτε θα εχω βγαλει καταλυτη και θα εχω βρει τροπο να δωσω βενζινες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 09-01-11 στις 22:40.
|