Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-11, 19:34
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 321
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σημερα "τυχαια" πετυχενω ποιον λετε στο δρομο τον μαρμελ αφου τα ειπαμε λιγο και του ειπα εχω κατι για σενα απο μακατο και ελα να σε παω και μια βολτα .
κανω ενα πατημα με 2ρα και το σχολιο ηταν θα με περασεις με αυτο του ειπα δεν φενετε αλλα ειναι καλη η επιτανχηνση αλλα λογο καλου στησιματος του αυτ/του δεν καταλαβενεις πως παει καλα.αν ανοιγαμε η διαφορα θα ηταν 1ως 2 αυτ/τα +-.
παμε πισω και πηραμε τα αυτ/τα για ενα φιλικο ανοιγμα ανοιξαμε απο 2ρες και 60 ως και 3τες περιπου 160 και απο σταση ως 160 λογο κινησεις.
ο πανος υποστιριξε οτι ανοιξε με μαμα το ξερει μονο αυτος .εγω δεν μπορεσα να το επιβεβεωσω ο λογος οτι ολα τα ανοιγματα ηταν με ιδια διαφορα οποτε αν ειχα μια μεγαλυτερη θα ηταν αποδιξει οτι μπορει να παει και καλυτερα το αυτ/το του.
ολα τα πατηματα και θελω να ειμαι ξεκαθαρος ηταν μπροστα ο πανος απο 1-2 καροτσες απο ρεπριζ 1 καροτσα και απο στασει 2
η διαφορα αυτη για μενα οφηλετε στο ηλεκτρογκαζο του αουντι και ο λογος ειναι οτι αργη να φουσκοσει στη αλλαγει.(για να καταλαβετε μερικοι η διαφορα στα 160 χλμ των 2 καροτσων ειναι τις ταξεως του 0,2με 0,3 sec)παντος με τιποτα δεν μπορουσα να μαζεψω στη 3τη.
εγω ειμαι πολυ ευχριστημενος με το αυτ/το μου γιατι δεν το θεωρω και μεγαλη ηττα λογο οτι γενικα εμενα ανοιγη καλα η τεταρτη (εκει ειχα ξετιναξει και το γκολφ GTI το ειχα περασει σαν σταματημενο ενω μεχρι την 3τη πηγεναμε ισα)και αυτο που ειχα πει ειναι το ανοιγμα να γινει απο 120-200 που φενετε η πραγματικη δυναμη του αυτ/του περα απο τον οδηγο και τις ιδιετεροτητες του καθε μοτερ.
αλλωστε ειχα παραδεχτη σε ενα παλικαρι δεν θυμαμε πιο οτι μεχρι τα 120 θα ειναι πιο μπροστα το 3sgte αλλα σε ανοιγμα απο 120-200 πιστευω ακομα περισοτερο τωρα παρα ποτε οτι το αουντι θα ειναι μπροστα.
μεχρι να ξαπετυχω μπροστα μου τον πανο οι απανταχου 3sgte μπορητε να εχετε τον πανο σαν ενα πρωτυπο και ηρωα.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...