Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-01-11, 19:16
Το avatar του χρήστη mysteriousart
mysteriousart Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla '98 linea terra
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 181
mysteriousart είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατί τόσο πολύ σκουριασμένο είναι???? αν είναι μπορείς να το πας για ένα βαψιματάκι!
σε χρωματα αυτοκινήτων πας με τον κωδικό και παίρνεις ότι θες! εγω περνω σπρευ αλλα και χρωμα σε κουτάκι, όχι πολύ 1/4 του κιλού και μικρό πινελάκι. Αν δεν ξέρεις το χρώμα ή είναι πολλών χρονών το αμάξι για να βγει ίδιο δώσε την τάπα της βενζίνης να πάρουν δείγμα χρώματος! έτσι το έκανα στο σταρλετ και έβγαινε 100% ίδιο το χρώμα! τώρα στην corolla επειδή είναι ασημι και δεν ξεθωριάζει εύκολα το χρωμα αυτο, με τον κωδικό μια χαρά ίδιο μου το βγάζουν!!! αλλά βάφουμε τα χρυπήματα ΠΡΙΝ σκουριάσουν!!! μετά θέλουν τριψίματα και μόνοι μας θα το κάνουμε χάλια!
γμτττττ!!! έπρεπε να τα διαβάσω πιο νωρίς αυτά!!! κλαψ!!!!
τώρα τι κάνω ρε παιδιά;;; κοιτάζω μήπως καταφέρω να αποφύγω το καινούριο καπό τουλάχιστον προς το παρόν!!! μπορώ να κάνω κάτι με τη σκουριά;;;
είναι μικρό το σημείο που το έχει εμφανίσει δεν είναι μεγάλο ωστόσο ομως δυστυχώς ξεκίνησε! αν το κάνω με πινελάκι μόνη μου θα κάνω λέτε τίποτα;;;
επίσης έχω έναν φίλο μου που ασχολείται με αυτοκίνητα (του αρέσουν) και σκεφτόμουν αν έπαιρνα εγώ το χρώμα και το πινελάκι να μου το περνούσε εκείνος!!
αύριο αν είναι κι αν μπορώ θα ανεβάσω φωτό του σημείου εκείνου να το δείτε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mysteriousart : 03-01-11 στις 19:45.
Απάντηση με παράθεση