Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-10, 21:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Κάποτε στο starlet gt ειχα αεροτομη αλουμινιου χειροποίητη από ενα παιδι, βαμμένη με σπρευ στο χρωμα του αυτοκινητου η τύπου DTM που λεμε, την ειχα καιρό άβαφτη και αστραφτε σα νικελ επειδη την ειχα τρίψει με βουρτσες. Την χρονια εκεινη ειχε πιασει χιονι, το πρωι της αλλης μερας μου λει ο αδερφος μου ξυπνα λείπει η αεροτομή από το αμαξι σου! και κατεβαινω κατω και τι να δω???? κουνουγαν την αεροτομη για να την παρουν, στραβωσαν και κοπηκαν τα στηριγματα, και στο πορτ μπαγκαζ εγιναν οχι απλα χαβουζες τρύπες αλλα και λακουβιασμα στην λαμαρινα σε 4 σημεια!!! μιλαμε τρελαθηκα!!! και οχι μονο αυτό!!! προσπαθησαν να κλεψουν και το τελικο καζανακι!!! και το κουναγαν φενεται να κοπει η σωληνα γιατι ηταν κολλημενο και μου στραβωσαν σχεδον ολη την εξατμιση και εκοψαν και 2 στηριγματα και σερνοταν στον δρομο!!!! τελικά έβαλα την αεροτομη του μαμα GT αφου μπαλωσα τις τρυπες με στοκο και βάψιμο με σπρευ κτλ και δεν φαινοταν μετα το πρόβλημα πλεον. Αντε μετα να δεις κανεναν και να κρατηθεις!!! δεν ειναι για να τους σαπισεις στο ξύλο???? και μια φωτο να δειτε για τι αεροτομη μιλαω.

Απάντηση με παράθεση