αυτες τις μερες ειχα παει Βολο στον αδερφο μου κ λεγοντας διαφορα ξεκινησαμε συζητηση για τα γ@μοδιοδια τους κ μου εξηγησε ακριβως τι παιζει κ ποια ειναι τα κρατικα κτλπ κτλπ.χτες λοιπον ξεκινησα μπριζωμενος να μη πληρωσω πουθενα.φτανοντας στο πρωτο πετυχενω ενα γλυκο πιπινακι κ επειδη ημουν φορτσατος δεν ειχα προλαβει να χαμηλωσω τα κλαρινα που ακουγα,χαμηλωνω,κ μου κανει χρονια πολλα,ακους κλαρινα?λεω ναι.ε δυναμωσε λιγο!!!δυναμωνω κ λεω απο μεσα μου αντε να σε πληρωσω μερες που ειναι,πληρωσα κ εφυγα.δε ξερω γιατι αλλα τελικα μεπιασε το"γλυκο" μου κ πληρωσα παντου τελικα.αποτελεσμα?φτανοντας σπιτι το ειχα χιλιομετανιωσει κ ειχα ριξει τα καντηλια της ζωης μου.γιατι?αυτο που με τρελανε ειναι οτι σε πολλα σημεια απο κει που ησουν σε κοματι του δρομου φουλ φωτισμενου ξαφνικα κ ενω εκινουμουν με ταχυτητα γυρω στα 150 χλμ ξαφνικα σκοτεινιαζαν ολα με αποτελεσμα να μη προλαβουν να συνιθισουν τα ματια κ να κινδυνευεις να καρφωθεις στην επερχομενη στροφη.θα μου πειτε ετρεχες.ναι οκ αλλα αν πηγαινα με 100 θα ειχε διαφορα?αυτα ειναι τα λιγοτερα εκτος απο τις υπολοιπες κακοτεχνιες-παραλειψεις που πληρωνουμε για τον υποτιθεμενο αυτοκινητοδρομο 1μισης λοριδας.απο δω κ περα δε ξαναπληρωνω που-θε-να!!!