Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
οχι νικηφορε δεν ειναι ετσι ο θορυβος ο δικος μου,ο δικος σου ειναι συνεχομαενος,εμενα κανει σαν κατι να τριζει,θα ανεβασω βιντεο να το ακουσεις.
|
εμενα ειναι συνεχόμενος επειδη στο βιντεο ειχα λυσει τον σταυρο τιμονιου και γυριζε τρελα!!!! οταν ηταν κανονικα επανω στο αμαξι δεν το εκανε ολη την ωρα! και φυσικά μονο τον χειμωνα, με βροχες κτλ. ανεβασε το βιντεο να το δω!
keichi δεν έχεις διαβασει τα προηγουμενα posts? έχω βάλει ενα καρο φωτος με τα ημιμπαρα!!!!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=11360&page=8
δες εδω τις φωτος! τα ημιμπαρα ειναι τα ακρα που συνδεουν το σωμα της κρεμαριερας με τα ακρομπαρα που πιανουν επανω στα ακρα και στα ημιμπαρα. Τα ημιμπαρα ειναι αυτα που ειναι επάνω τους το παξιμαδι που ρυθμίζουν οταν παμε για ευθυγραμμιση. Επειδη εχουν μεσα σφαιρικο συνδεσμο προκειμένου να μπορουν να κανουν τις κινήσεις των τροχων μας και εχει στο εσωτερικο το πλαστικο το λευκο το τεφλον δλδ, καποια στιγμη αν σκιζονται ειδικα οι φουσκες και δεν τις αλλαζουμε, παιρνουν μεσα νερα και σκονες και χαλανε, ετσι γινεται ο τζογος στα ημιμπαρα που εδειξα και σε διαφορα βιντεος. Εχω παρει τωρα τα νεα και εχω και φουσκες και πηρα και εργαλειο ειδικο για καστανια και μετα τις γιορτες θα τα αλλάξω!