Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-10, 01:24
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι

Επειδή τα πίσω μου φανάρια είναι 'smoked' από κατασκευής, το φως των διπολικών λαμπών πορείας-φρένων δεν είναι τόσο έντονο όσο με τα μαμά φανάρια.
Οι πρώτες aftermarket λάμπες led για αυτοκίνητα δεν ήταν αρκετά δυνατές, οπότε εγώ τουλάχιστον ψάχνω κάτι ώστε να φτάσει η ένταση στα μαμά επίπεδα. Επίσης ψάχνω λάμπες για να αντικαταστήσω και τις λάμπες στο άλλο μου αυτοκίνητο επειδή θα μπουν ειδικές μεμβράνες στα πίσω φανάρια για να αλλάξει το χρώμα τους κάτι που κάνει τις κλασσικές λάμπες ακατάλληλες γιατί το χρώμα των φλάς πλέον γίνεται κόκκινο. Με το φώς των led ακόμα και μέσα από τη μεμβράνη θα παραμείνει κίτρινο.

Όσον αφορά τα προβολάκια φαντάσου πως στο corolla ενώ είχα προβολάκια, όταν έβαλα τον άλλο προφυλακτήρα δεν έβαλα καν, αφού δεν τα άναβα ποτέ.

Έχεις απόλυτο δίκιο πως οι περισσότεροι κοιτούν απλά να βάλουν κατι υποκειμενικά όμορφο ή απλά διαφορετικό, το οποίο όμως ενδέχεται να είναι ενοχλητικό ή και επικίνδυνο για τους άλλους.

Δεν είδα κάποιος να ψάχνει κάτι πιο δυνατό για τα προβολάκια, η ιδέα μου ήταν πως αφού δεν είναι δυνατές αυτές οι λάμπες μήπως αντικαταστήσουν αυτές στα προβολάκια. Επίσης πολλά αυτοκίνητα βγαίνουν με εργοστασιακά φανάρια με λάμπες led, δεν είναι τα led από κατασκευής που είναι ενοχλητικά, αλλά η υλοποίηση. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ενδεχομένως να μπορούν να αντικατασταθούν οι εργοστασιακές λάμπες με άλλες led και να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να έχουμε ¨όμορφο¨ αποτέλεσμα και να μην ενοχλούναι οι υπόλοιποι...
Απάντηση με παράθεση