Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Aπαντηση
Παλιά 21-12-10, 17:04
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπαντηση

Επειδη το χω απο καινουργιο αυτο το αμαξι (απο βυζενιαρικο χαχαχαχα) ξερω πολλα πραγματα γι αυτα τα μοντελα...Ακου την ιστορια:
Το αγοραζουμε τον Αυγουστο του 2000...Μου λεει η πωλητρια της TOYOTA να του βαζω μονο super αμολυβδη 98οκτανιων(δε ξερω αν τη θυμασαι εχει καταργηθει τωρα,γι αυτο αναγκαστικα πλεον 100αρα)...Μου λεει να μη βαζω απλη...Της λεω οκ και αυτην εβαζα...
Το 2002 δε θυμαμαι τι ειχε γινει, νομιζω δεν εβρισκα super αμολυβδη και λεω δε μαμιεται θα βαλω απλη...Το αλλο πρωι μου χτυπαει check engine και πυρακια καργα...Φρικαρισμενος και τρελαμενος παω αντιπροσωπεια το βαζουν στο tester και βγαζει σφαλμα PO170...Μου το σβηνουν, μου λενε ειναι απο καυσιμα και αμα στο ξανακανει ξαναφερτο...Ορκιστηκα οτι δε θα ξαναβαλω απλη...Και ολα καλα...Δεν ξανααναψε...Το καλοκαιρι που περασε φετος παλι δεν εβρισκα 100αρα και του κοπαναω απλη...Δε προλαβα να κανω 10 χλμ τσουπ παλι το check engine...Μολις εκαψε το ντεποζιτο του βαζω μετα 100αρα και μετα απο λιγο ως δια μαγειας το CHECK εσβησε μονο του...
Απάντηση με παράθεση