Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-12-10, 00:07
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγω εγραψα λαθος φράση παραπάνω αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με ρουλεμαν ακομα και αν απο 14αρες πας σε 17αρες ζαντες. Αυτο με το ονομα ειναι μπαρουφες! ελεος ποια! στο τέλος θα μας πεις ότι βάζουμε να λέει Toyota πάνω! γιαυτό εχει κάνει ενα κάρο #@$@#$#$%. Εγω εμπιστεύομαι προσωπικά περισσότερο τον εαυτό μου παρά την ίδια την Toyota ή τους μηχανικους της, για να το πω και έτσι! τουλάχιστον σε αυτά που γνωρίζω να κάνω. Καρασυμφωνώ με τον Peter! Είμαστε και παλι OFFTOPIC καλα το πάμε!

ΑΑΑ! ακόμα και τα μαμα λάστιχα που βαζουν εχουν τεράστιο προφιλ για άνεση! και μετα στριβεις και μαγουλιαζουν! και κοντευουν να πεταχτούν από τις ζαντες! αυτά για μένα ειναι απλα γελοία πράγματα! για κανα παππού καλες διαστάσεις είναι! καποτε ήξερα μια περίπτωση που ενος το λαστιχο έφυγε απο την ζαντα απο το πολυ μαγουλιασμα!!! ΛΟΛ!!!!!!!!! εδω θες αναγκαστικά χαμηλοπροφιλα και τα δικα μου ειναι οριακά, αν εστριβα περισσότερο θα επρεπε να εχω 195/45/15. Γιαυτο λεω αυτα πάνε με την χρηση, οι προδιαγραφες του κατασκευαστη εξυπηρετουν δικα τους συμφέροντα που εμας μπορει να μην μας ενδιαφέρουν! οπως η άνεση πχ, κοστος κτλ, με αποτέλεσμα την δραματική μείωση επιδόσεων. Οπως και με τις εξατμισεις, για να μην ακουγεται η εξατμιση το κανουν αστα να πανε και κοβει το μοτερ και δεν παει βημα! για του λογου το αληθες φιλος με starlet gt 4E-FTE βρηκε μαμα εξατμιση την εβαλε δεν ακουγα ΚΙΧ λεμε! αλλά το αμαξι ΨΟΦΙΣΕ! μετά εφτιαξε εξατμιση και επαθε πλακα! λες και ειχε +30 άλογα! για να μην κανει θορυβο θυσιασαν επιδοσεις! έτσι ειναι ΣΕ ΟΛΑ!
Απάντηση με παράθεση