Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-12-10, 23:12
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Keichi και εγώ και μηχανολόγος έχω τελειώσει όχι απο ΤΕΙ αλλά κάτι ξέρω και εγώ, αλλά τις λέξεις να τις λέμε με το ονομά τους! η λέξη παραποίηση είναι ποιο σωστή! ή έστω μετατροπή όπως το να αλλάξεις μοτερ! αλλά η λέξη ΠΑΤΕΝΤΑ ειναι εντελως άλλο πράγμα! καμια σχεση δεν τεριαζει εδω μεσα! θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω σε όλα. Και πάνω από όλα εγώ εμπιστεύομαι τον εαυτό μου στο αμάξι μου και ξερω εγω τι ειναι καλό και τι οχι (στο δικό μου τουλαχιστον) και δεν με ενδιαφέρει καθολου τι λεει ο κατασκευαστης. Κανω δοκιμές βάζω αποφασίζω έτσι παει, ότι βλέπω να είναι καλυτερο βάζω, δλδ τι θα έπρεπε να κάνω να εχω μια ζωή ενα μαμα αμάξι να μην παει βήμα εφόσον δεν έχω χρήματα να πάρω EVO για να μην το παραποιήσω επειδή έτσι το έβγαλε ο κατασκευαστής? σορρυ αλλά αυτά εγώ τα θεωρω μεγάλες παραξενιές και νομιζω 1000% τα παραλες γιατι απλά δεν είναι τόσο δραματικα τα πραγματα όσο τα παρουσιάζεις! κάτι ξέρουμε και άλλοι εδώ μέσα, δεν κολλάμε μπρικια και εμείς!
Ρώτησες μια γνώμη και στην είπαμε, απλά είπαμε να γλιτώσεις κανα φράγκο αν δεν θες οκ δώσε 480, δεν υπάρχει κανένας λόγος για διαμάχες κτλ το θέμα το σταματάω εδώ γιατί αλλιως θα είμαστε πολύ offtopic και δεν βγάζει και πουθενά αυτή η συζήτηση! ο καθένας ότι θεωρει καλο για το αμάξι του κάνει και όσο πιάνουν τα χέρια του, αν δεν ξέρει να ασχοληθεί ή δεν θέλει απλά μένει μαμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-12-10 στις 23:17.
Απάντηση με παράθεση