Καλά καταλαβες! πίσω εχω -1,0 μοιρα και μπροστα -0.5 Αν δεις ποιο πριν σε αυτο το τοπικ είχα πέσει σε ενα χάρο-λακουβα με 4 άτομα μεσα στο αμάξι και κάτι έχει στραβώσει με αποτέλεσμα να βγαζω πίσω δεξιά -1,5 μοιρα χωρις να μπορώ να κάνω κάτι!!! μπορεί να είναι αμορτισερ, top mount ή το άκρο! δεν ξέρω, το άκρο φαίνεται στραβο στην παρακατω φωτο μάλλον αυτό είναι αλλα δεν παει 1 μονο του και δεν έλεγε να σκάσω ποσα χρήματα και να μην είμαι 100% σίγουρος αν ειναι αυτό! έτσι αλλαξα πίσω τις βιδες τις πάνω στο άκρο από 12mm με 10mm. Στην παρακάτω φωτο πιστεύω ότι φαίνεται να είναι στραβό το ακρο! δλδ το κάτω μέρος είναι ποιο έξω!!! με τερμα την camper στις βίδες πίσω αριστερά έδινε -2,0 μοίρες και δεξια -3,5!!!! και χωρίς τις βίδες είχα -0.5 αριστερά και -2,0 δεξια με το προβλημα! με τις βίδες τώρα έκανα και τα 2 άκρα να είναι -1.0 μοιρα. Θελω γνώμες για την φωτο, πιστεύετε ότι είναι στραβό το ακρο??? δλδ το κάτω μερος βγαίνει μπρος τα έξω? επίσης να πω ότι πήγα να αλλαξω ζαντες και 2 μπουλόνια έβγαιναν με τα 1000 ζορια! στο 1 μου κλώτσησε το σπειρωμα λιγο και το φτιάξαμε! πιστεύω ότι ειναι στο άκρο το προβλημα! Το υπόλοιπο σχετικό album με τις υπόλοιπες φωτος βρίσκονται εδώ :
http://s180.photobucket.com/albums/x...cpZZ2QQtppZZ24 στην σελίδα 2.
ΑΑΑ! ξέχασα να πω! επειδή 1 week το είχα με 3,5 πισω δεξια και 2 μοιρες αριστερά να πω πως στις δεξιες στροφές ήταν χάλια τα πράγματα! ειχε πλακα όμως επειδή ενιωθα να οδηγαω πραγματικά πισοκίνητο!!!! αλλά ακρως επικύνδυνο!!! λες και έστριβα τραβώντας χειρόφρενο!!! αναποδα τιμονια καργα!!! μια διαδρομή έκανα στον διόνυσο με λιγα χλμ ταχυτητας και με επιασε η καρδια μου στις στροφες! ο κολος στις δεξιες στροφές συνέχεια γυριζε για πλακα!!! 1 μοιρα πισω κρατάει ΤΕΛΕΙΑ ομως!