Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Ο κόφτης στα 4zz είναι στις 6500-6600 και εγώ τον έχω ανεβάσει στις 6900. Αυτό είπε ο ανδριανάκης που ξέρει. Γενικά από όταν είχα το apexi rev speed , είχα παρατηρήσει ότι ο κόφτης δεν ήταν πάντα ο ίδιος. Μπορεί να σταμάταγε στις 6600 αλλά είχε δείξει και 6800.Παναγιώτη χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα. Θα σου κάνει τεράστια διαφορά.
|
Ειχα γραψει και παλιοτερα ή στο τοπικ με τον "υπερκυβισμο" ή στο δειτε τα μελη μας οταν εγραφα για το αμαξι μου πως πριν φορεσω πολλαπλη-πεταλουδα ειχα κοφτη 6500-6600 στροφες οπως πολυ σωστα ειπες.Τον ιδιο κοφτη ειχα και σαν 1400αρης.Απο την ωρα που εβαλα ομως πολλαπλη και πεταλουδα ανεβασε 200 στροφες κοφτη.Ειχα ρωτησει για ποιο λογο εγινε αυτο εδω μεσα και μου απαντησαν οτι υπευτηνη ειναι η πεταλουδα.Παντως εγω οποιον θελει τον παω βολτα να το δει και μονος του.Και δεν εχω μια 6500 και την αλλη 6800.Καθε φορα ο κοφτης ειναι 6800!Με το ματι βεβαια κι οχι με OBD οπως ο Μιχαλης.
Νικο λογικα μετα τα Χριστουγεννα θα βαλω μιας και μαλλον καταφερα να βρω τα χρηματα...Σημερα τον επαιρνα τηλεφωνο τον μαστορα αλλα την μια δεν το σηκωσε,την αλλη μου το κλεισε στα μουτρα και την τριτη φορα εκλεισε το κινητο του.Χαχαχααχαχαχχ μαλλον δεν θελει να αναλαβει το αμαξι μου.