μαλλον πρεπει να αρχισουμε να ειμαστε εγκρατεις...να μαθουμε να αγοραζουμε μονο τα απολυτως απαραιτητα,να μαθουμε να φοραμε ρουχα τα οποια τα εχουμε 5ετια η ακομη και 10ετια και οχι καθε χρονο να αλλαζουμε καρνταρομπα(στη φυλακη θα παμε ειτε με καινουρια ειτε με παλια ρουχα αν ειναι να παμε), να μαθουμε να τρωμε τα παντα και να μην εχουμε παραξενιες στο φαγητο(κατι που βλεπω καθε μερα λογω της δουλειας μου), εχουμε μαθει εδω στην ελλαδα να εχουμε 6 φορες τη βδομαδα στο τραπεζι μας κρεας...στεναχωριεμαι επισης για μερικους που στην μουρλια τους να αποκτησουν καινουριο σπιτι και να φυγουν απο το νοικι εβαλαν 1000-1500 ευρω στεγαστικα το μηνα στα κεφαλια τους(αλλα και αυτοι δε φταινε σε τπτ)...
και επισης να μαθουμε να εχουμε αυτοκινητο αναλογα με τα οικονομικα μας,και οχι επειδη σε μερικους ο θεος εδωσε μια καλη δουλεια(οι οποιες δουλειες πλεον δεν ειναι σιγουρες οπουδηποτε κι αν εισαι) να πηγαινουν να μου αγοραζουν τζιπακια η γενικως αυτοκινητα με πολλα κυβικα χωρις να μπορουν να τα συντηρησουν...στη Πατρα ειδικα το τελευταιο τριμηνο εχουν γεμισει οι μαντρες BMW X3 & X5, Cayenne & Cherokee...πρεπει να εχουμε αυτοκινητο αναλογα με τις οικονομικες δυνατοτητες μας...εγω εχω δυνατοτητα για 1400κυβικα...1400αρι εχω...
θελει εγκρατεια παιδια...και ολα θα πανε καλα!
|