Με αφορμη την δυναμομετρηση που καναμε σημερα στο Καματερο παρατηρησα πως δυσκολα παιρνει αλογα ενα υπερκυβισμενο μοτερ.Δηλαδη μετα το ανοιγμα του κινητηρα και αλλαγη των εντοσθιων απο 1ΖΖ,βλεπεις μια διαφορα σε αλογα με πολλαπλη και πεταλουδα.Ως εκει ομως.Ειχαμε 3 υπερκυβισμενα σημερα και το καθενα φοραγε διαφορετικα πιστονια.Υποτιθεται πως εχω την υψηλοτερη συμπιεση λογω των πιστονιων απο 1.400 αλλα εδειξα τα ιδια αλογα με τον Μιχαλη(madvinegar) που φοραει απο 1.800.Πιστευω καπου τοσο θα εδειχνε και του Νικου (Gorillas) αν δεν φοραγε προγραμμα που εχει απο 1.600.Εξατμιση κι οι 3 πανω κατω φοραγαμε την ιδια(η μονη διαφορα ειναι πως εγω με τον Νικο φοραμε ελευθερο μεσαιο καζανακι ενω ο Μιχαλης το μαμα).Πολλαπλη-πεταλουδα απο 1ΖΖ φοραγαμε κι οι 3 και αερα αναπνεουμε κι οι 3 απο κατι πιο ελευθερο(μανηταρι εγω κι ο Νικος και φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι ο Μιχαλης).Με το προγραμμα και μπεκ παιρνει καποια αλογα και διορθωνει λαθη του εγκεφαλου με τα μειγματα και τις βενζινες αλλα δεν αλλαζει κατι δραματικα στην ιπποδυναμη.Στο ιδιο δυναμομετρο συμπιεση και τετοια ειδαμε πως δεν μετρανε τελικα...Στον δρομο ομως δεν καταφεραμε να δουμε διαφορες αλλα εκει παιζουν κι αλλα ρολο οπως το μεγεθος της ζαντας και του ελαστικου,ο οδηγος κτλ.
|