Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-12-10, 15:06
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορεί σαν διαφήμιση να είναι υπερβολική, εάν και δεν την έχω δει αλλά την φαντάζομαι. ΑΛΛΑ
Το ότι δεν σου γεμίζει το μάτι δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Τα ποσά χρόνια δίνει εγγύηση μια αντιπροσωπεία δε έχει να κάνει με τίποτα άλλο παρά με το θέμα διαφήμισης και εάν δεν βγάζουν προβλήματα τότε που το πρόβλημα;;;;;
Μάλλον ξεχνάτε πως ήταν το auris;;;;

Να λες ένα αυτοκίνητο δημόσια ότι είναι μ@λ@κια δεν είναι και ότι καλύτερο και να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που αυτό μπορούσαν να πάρουν και αυτό πήραν.
Και να ξέρεις κάτι: άμα το δεις στο δρόμο να έρχεται κάνε στην άκρη.
Αυτό που είπα το οτι κια = μ@λ@κια ήταν και καλά ένα αστείακι που έχω ακούσει και κυκλοφορεί. Είναι λίγο πιασάρικο
Το αν είναι ή δεν είναι καλό δεν με απασχολεί ιδιαίτερα και δεν έχω κάτσει να το ψάξω διότι απλά δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον το συγκεκριμένο αμάξι. Είπα ναι μεν εξωτερικά και εσωτερικά(κάπως) μου αρέσει αλλά εγώ προσωπικά ως Βασίλης είπα οτι το συγκεκριμένο δεν μου γεμίζει το μάτι, όχι μόνο το μοντέλο αλλά όλη η εταιρία και δεν θα το έπαιρνα..Δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα, ούτε πάει να πεί ότι είμαι σκαλωμένος και Toyotakias.(Γούστα είναι αυτά) Βέβαια σε λίγα χρόνια δεν ξέρεις τι γίνεται!Μπορεί να εξελιχθούν αρκετά και τα ΚΙΑ.Ήδη βλέπω τα πάνε καλά στις πωλήσεις! Πες με σκαλωμένο πες με ότι θες..απλά δεν τα εμπιστεύομαι!Ούτε υποβαθμίζω όσους το έχουν..μέχρι εκεί μπορούσαν μέχρι εκεί κάνανε και αυτό τους άρεσε!Δεν θα πω στον άλλον αα ΚΙΑ πήρες?Είσαι τελειωμένος και τι βλακεία πήγες και πήρες και τα σχετικά!Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Με γειά σου με χαρά σου!Ίσα ίσα να ξέρατε πόσοι βλέπουν τα Toyota ότι είναι για τον πέοντα και πόσοι μου την έχουν πει..και καλά toyota έχεις ρε?σίγα τ μ@λ@κια κτλ κτλ!Χωρίς να θέλω να πω ότι έχω αμαξάρα..γούστα είναι αυτά! Όσον αφορά το άμα το δώ να έρχεται να κάνω στην άκρη δεν θα το έλεγα.. Εκτός αν είναι πειραγμένο..αλλιώς δεν!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 03-12-10 στις 15:11.
Απάντηση με παράθεση