davarisx έχεις δίκιο πάει πολλά είναι και φασαρία το δήλωμα, αλλά το σωστό είναι να το δηλώσεις! για να έχεις και ήσυχο το κεφαλάκι σου! εγώ το 2003 δήλωσα μαζί με έναν φίλο στα starlet gt μας από 2Ε σε 4Ε και σκάσαμε 260 ευρώ το άτομο τότε! + χασιμο 1 μέρας δουλειάς αλλά τι να κάνουμε? τώρα στην corolla επειδή είχε 4Ε δεν ήθελε δήλωμα και είναι και ίδια κυβικά! να ξέρεις ότι εκτός το δήλωμα αν έχεις κυβικά παραπάνω κλέβεις και την εφορία (από τα τέλη κυκλοφορίας δλδ) και αν σε ανακαλύψουν έχεις τσουχτερά πρόστιμα! και όπως λέει ο madvιnegar είναι τυπωμένος ο τύπος καπου! και εμας έχει αυτοκολλητάκι και το έχω βάλει και λέει 4E-FE αλλά υπαρχει χτυπημενος και αλλου! οταν πας να το δηλώσεις σου βάζουν κάτι εκει σαν χαρτι και το κανουν με μολύβι και βγαζει σταμπα και το κολλανε αυτο σε κάτι χαρτιά τους! δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα! εμένα πάντως μια φορά σε έλεγχο (από ασφαλίτες) μου έλεγξαν και αν έχω δηλωμένο το μοτερ!!! και τον κοιταξαν και τον τυπο επάνω του!!!
Να συμπληρώσω ότι σε starlet αλλα γιατι όχι και σε corolla μερικοί βάζουν το γνωστό μπλοκ από passeo 5Ε-FE δλδ και είναι 1500cc και έτσι βάζεις τα άλλα πράγματα από το 4E-FTE και έχεις turbo 1500! (θέλει μακρύτερες μπιελες λόγω μεγαλύτερης διαδρομής) και φυσικά θέλει δήλωμα και φαίνεται κανονικα στο μοτερ ότι ειναι 5Ε!!! ίδια περίπτωση με το παραπάνω που λέμε δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-12-10 στις 18:30.
|