Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-10, 09:51
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
σε εμενα το ειδες ???

γιατι απο την περασμενο σαβββατο ειναι στα χερια μου και το μαζευω - αναβαθμιζω ..

και λιγα λογια για το αυτοκινητο .

ειναι του λογιστη μου και γενικα εκτος απον γιαννιτσα το συντηρω εγω απο την ημερα που αγοραστηκε και σιγουρα πρωτο χερι .

δεν εχει τρακαρισματα εκτος απο πολλες φορες που εχουν βαφτει οι προφυλαχτηρες λογω του οτι λογω δουλειας παρκαρει αυτος ή η μανα του κοντα στην εφορια οποτε καταλαβαινετε .

το αμαξι εχει γινει προσφατη αλλαγη δισκο πλατω ρουλεμαν και αμορτισερ στον γιαννιτσα μαζι με service αλλαγη ελαστικων 16αρια και γενικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση μηχανικα.

επισης λογω του οτι ηταν να βαλει υγραεριο εχει αγοραστει ηδη κιτ για να το βαλουμε οποτε οποιος θελει μπορει με 1000ε επιπλεον δηλαδη στα 7000ε να εχει και υγραεριο.

τωρα απο ψιλογραντζουνιτσες εχει αρκετες στους προφυλακτηρες και επισης απο εβδομαδα θα γινει και καθαρισμος των εμπρος φωτων με αλοιφαδορο που θα αγορασω και θα το φτιαξω.

τελευταιο τα καθισματα ειναι επενδυμενα με πολυ καλη ποιοτητα δερματινης που ειχα βαλει σε ενα φιλο οταν ειχε αγοραστει το αμαξι και ετσι το σαλονι ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση