Jason για το σασμαν του glanza (C56) δεν ξέρω, μάλλον κοντύτερη είναι, πάντως από το δικό μου (gt C52) είναι ποιο κοντή η 6η της G6! έχουν γίνει δοκιμές σε μηχανικους, γιαυτό όπως είπα δεν το προτείνουν για 4e-FTE αυτο το σασμαν και λόγω της αντοχής του αλλά και επειδή είναι ποιό κοντο. Δεν σημαίνει βεβαια ότι αν θέλουμε δεν μπορούμε να το βάλουμε! εγώ είχα για χρόνια 2003-2007 επάνω το σασμαν 5ταχυτο το κοντο απο το ατμοσφαιρικό μοτερ του starlet ep82 2E-E moter που σε σχέσεις ειναι παρόμοιο με του 4E-FE, μιλάμε σκότωνε σε επιταχυνσεις. (σε starlet gt 830kg, 185/55/14) αλλά σε ταξίδια η απελπισία η ίδια! να τονίσω ξανά ότι ΜΕΓΑΛΟ ρόλο παιζουν οι διαστάσεις ελαστικων! με 185/60/14 ειδα διαφορά σημαντική και αν ειχα τότε 195/50/15 (ειχαν φίλοι μου) η βελτιωση σε ταξίδια ήταν ακόμα σημαντικότερη, αλλά πάντα χάνεις κάτι σε επιτάχυνση! τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα δικα μας!
Ξέχασα να πω επίσης ότι όταν ήθελα να βαλω από το starlet gt το 4E-FTE moter στην ΕΕ111 φοβόμουν μήπως το σασμαν δεν ήταν τόσο καλό λόγω του βάρους της corollas και σκεφτόμουνα για σασμαν G6. Τότε όσους ρώτησα που ξερουν και φίλους-γνωστους με καλά εργαλεία αλλά και γνωστους μηχανικούς του χώρου όλοι είπαν να κρατήσω του GT επειδή είναι ποιο μακρύ από το G6 και απλώνει πολύ καλύτερα! φυσικά και με μεγαλύτερη τελική ΑΝ είχα βγάλει τον κοφτη τελικής, αλλά δεν πάω τόσο και δεν με ενδιαφέρει καν αυτό.
Υ.Γ Jason χτες νόμιζα ότι είπες 195/45/15!!!! 16αρες εχεις τελικά? μάλλον κάτι έγραψες λάθος? και btw στο ανάλογο θέμα ακόμα περιμένω φωτος από το υγραέριο σε 4E-FE moter! δεν έχει κανείς άλλος και θα ήθελα να δω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-11-10 στις 18:32.
|