Θέμα: 111 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-10, 23:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Jason μιλάμε για αμάξια που φόραγαν τα σασμαν που λέω κοντο και μακρυ. Δίπλα δίπλα ανοίγματα το δικό μου έβγαζε 80χλμ και το μαμα σασμαν εβγαζε 60! δεν αλλαζει κάτι και εδω. Απλά μάλλον έχεις πάρει το σασμαν του glanza (C56) που είναι κοντύτερο. Αν είχες το ίδιο με το δικό μου δεν θα τράβαγε καθόλου καλά. Εδώ όταν στο starlet gt με το 4Ε-FTE επάνω άλλαξα σασμαν και έβαλα του gt (C52) σε σχέση με το μαμα που είχα πριν από το ατμοσφαιρικό είδα μεγάλη διαφορά στην επιτάχυνση! δλδ έκοψε αισθητα! και είχα και 185/55/14 λάστιχα! όταν είχα το κοντο με οσα starlet gt άνοιγα (που είχαν αυτο που έχω τώρα) κανείς δεν με έπιανε σε εκκινησεις! ακόμα και με ίδιες διαστάσεις ελαστικών, αλλά σε ταξίδια ήταν για κλάματα! μου εχουν πει πως υπάρχει και άλλο σασμαν (από glanza) ποιο κοντο αλλά δεν το είχα ψάξει και βλέπω πως όντως υπάρχει. Μην ξεχνάς και το άλλο, το ποσα χλμ βλεπεις τελική και κοφτη εχει σημασία τι ελαστικα έχεις! και με 45αρι προφιλ εχεις μικρο βήμα, αν βάλεις πχ 50αρι θα σου κόψει αισθητά πιστεύω και θα λέει και άλλα χλμ. ΠΧ εγώ με το κοντό σασμαν έβγαζα 200χλμ για να βαρέσει κοφτη τελικής (180χλμ πραγματικά είναι ο κόφτης), με το μακρυ σασμαν και διαστάσεις μετά που έβαλα 185/60/14 πήγαινε ο δεικτης αναποδα από κάτω και δεν βαραγε κοφτης!!!! τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως αν μπορείς δες αν γράφει ποιο σασμαν ειναι, αλλά μάλλον δεν θα το βρεις. Τα starlet gt/glanza έχουν διαφορές αν και φαινομενικά ειναι ιδια τα μοτερ τους, δεν ειναι μονο μια διαφορά ειναι αρκετές, μια από αυτη είναι οτι εχουν κοντυτερο σασμαν. Οπως και να εχει το θέμα ειναι οτι έκανες την δουλειά σου και με καλή τιμούλα! τώρα με το νεο δισκο δεν θα πατινάρεις και να πηγαινει μπουνιες! καλορίζικα και μην το σκισεις στα σπινιαρίσματα ε? :Pppppp
Απάντηση με παράθεση