Μιχαλαρε το λεω γιατι κατα καιρους εχουν γραψει διαφορα υποθετικα σεναρια εδω μεσα καποιοι για το τι θα γινει αν υπερκυβισει και δεν βαλουμε πιστονια απο 1ΖΖ αλλα βαλουμε απο 3ΖΖ ή 4ΖΖ αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να επαθε το οτιδηποτε.Εγω ξερεις πως φοραω πιστονια απο 4ΖΖ.Εχεις δικιο που λες πως παραπανω συμπιεση ισον και μεγαλυτερη καταπονηση αλλα στην πραξη δεν φαινεται να καταλαβαινει τιποτα το μοτερ.Μου ειπαν για πυρακια κι οτι πρεπει να βαζω κατοσταρα βενζινη μιας και δεν φοραω προγραμμα αλλα εγω και κανενας μαστορας(3 μεχρι στιγμης) δεν εχουν ακουσει το οτιδηποτε στον κινητηρα μου.Μονο 95αρα βαζω.Μου ειπαν πως θα αναψει τσεκ το αμαξι αμα βαλω 5η ταχυτητα με 20-30 χλμ/ωρα.Ουτε τσεκ αναψε που το εκανα ουτε πυρακια ακουστηκαν.Τι να πω...δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου να κανει το ιδιο αλλα εγω δεν εχω ακουσει κανεναν με πιστονια απο 3ΖΖ ή 4ΖΖ να παραπονιεται.Προγραμμα θα βαλω καποια στιγμη οταν βρω λεφτα κι αυτο για την καταναλωση βενζινης πιο πολυ αφου η αληθεια ειναι πως τσιμπαει κατι παραπανω απο πριν που ηταν 1.400.
|