Σημερα ανοιξα με ενα Leon Cupra 2.0 TFSI με τα 240 απο συναδελφο το οποιο φοραει εισαγωγη και προγραμμα REVO με εκτιμωμενη ισχυ πανω απο 310+ , τελειως τυχαια μπαινοντας Βολο στην τελεια ασφαλτο και εφαγε 2+ καροτσες ΧΑΛΑΡΑ!!! μεχρι κουμπωματος 4ης!(Ηδη 170χμ. μπροστα στο βενζιναδικο της ΕΤΕΚΑ)
Πιο αναλυτικα ξεκινησαμε χαλαρα απο πρωτες και οι δυο αλλα ξεκινησε πρωτος απο το φαναρι και με αφου εφυγε 2-3 καροτσες πατησα τερμα εκανα γρηγορη αλλαγη δευτερας , το ιδιο και αυτος , στο τελειωμα της 2ρας εχω φτασει ηδη διπλα του και στο φουσκωμα 3ης ηδη ξεκολλαω και στο τελειωμα 3ης σε αλλαγη 4ης ειμαι 2+ καροτσες μπροστα και πλακωθηκα στα φρενα , ενω ηδη ειχα 170 και παραλιγο με ενα παλιο MERCEDES να ειχαμε στενες επαφες!Ηταν και 3 παρα το μεσημερι με αρκετη κινηση αλλα εγω το ευχαριστηθηκα ΠΟΛΥ!!!

(ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΕΒΑΙΑ)
Φυσικα το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο τουλαχιστον για μενα αλλα δεν περιμενα οτι με τοση ευκολια τον μαζεψα αλλα και την διαφορα που του εκανα στα περιπου στα 300 μετρα!!!Ας μην ξεχναμε και τα σχεδον 45 κιλα ροπης που εχει αυτο το διλιτρο τερας!!!