Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-11-10, 10:18
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα..σε χρωμα ειναι τελεια!σε ενταση ειναι λιγο καλυτερα απο τα μαμα φωτα απλα σε μπερδευει λιγο και νομιζεις οτι δεν φωτιζουν και πολυ καλα και αυτο γιατι το λευκο χανεται καπως..
αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει εγω..
ε οπως και να το κανεις..χενον δεν ειναι..
θα βγαλω φωτο αυριο για να τα δεις!
Περιμένω να δω!
Με ενδιαφέρει να είναι καλύτερα απο αυτά που έχω τώρα..όχι να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένος!Έχω την εντύπωση ότι τα μαμά δεν φωτίζουν καθόλου καλά και πρέπει να τα αλλάξω οπωσδήποτε!Έτσι κ αλλιώς μου κάηκε η αριστερή(δεύτερη φορά)και πρέπει να τις αλλάξω!Ε, και εννοείται δεν θα είναι xenon..δεν θέλω να μπλέξω με αυτά δεν ξέρω τα φοβάμαι..καλωδίωσεις, μετασχηματιστές!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
άλλαξα τα φώτα θέσης εμπρός και πινακίδας
εμπρός 17 led 15 Χ 2
πίσω 15 led 13 Χ 2
κόστος 56 Ε
αυτή την εβδομάδα ίσως βάλω xenon στα προβολάκια γιατι μου είπε οτι σε led δεν θα βλέπω καλά !!!!
Και εμένα με αυτά τα philips που έδωσα λινκ παραπάνω τόσο βγαίνει για 2 led και 2 λάμπες!Άποψη μου είναι τα προβολάκια καλύτερα να μην τα αλλάξεις..άμα βάλεις xenon εκεί και τα χρειαστείς καμιά φορά δεν θα βλέπεις τίποτα σε ομίχλη!Εκτός αν δεν πας ποτέ απο τέτοια μέρη που να έχουν ομίχλη και κυκλοφορείς μόνο μέσα στην Αθήνα! Που και πάλι προσοχή γιατί άμα τύχεις σε κάναν στραβωμένο είναι 200 ευρώ και 10 μέρες το δίπλωμα!