Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-11-10, 21:21
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό με την φωτιά είναι γεγονός αλλα επειδή δεν είχε γίνει σωστή σύνδεση. Δεν εφταιγαν ουτε τα φανάρια ουτε τα xenon.

Με τα 80€ παίρνεις ενα σετ για την μεσαία σκάλα! Στην μεγάλη δεν θα χρειαστεί να βάλεις γιατί δεν θα την ξαναχρειαστείς! Εγώ προσωπικά δεν εχω ξανα ανάψει μεγάλη σκάλα οσο έχω τα xenon. Επίσης (για μενα) μην βάλεις ουτε στα προβολάκια. Τα προβολάκια υπαρχουν για να βοηθάνει στην ομίχλη κατι που δεν κάνουν τα xenon!
Καλά στην μεγάλη δεν θα έβαζα έτσι και αλλιώς..έχω την εντύπωση πως είναι περιττό!Εκτός του ότι δεν την ανάβω σχεδόν ποτέ(μόνο όταν κάνω σινιάλο ή σε κάνα δρόμο που δεν έχει καλό φωτισμό) δεν χρειάζεται γιατί ξέρω ότι με τα xenon φωτίζει πάρα πολύ καλά!Και όσον αφορά τα προβολάκια έχεις άπειρο δίκιο!Αυτό σκεφτόμουν και εγώ..ότι αν βάλω Xenon και βάλω και στα προβολάκια και μου κάτσει καμιά ομίχλη την έκατσα!
Έτσι και αλλιώς πλέον δεν τα ανάβω γιατί είχαν πάει να με γράψουν για προβολάκια και ξενέρωσα γιατί είναι 200 ευρώ και 10 μέρες το δίπλωμα και δεν έχω όρεξη!Η μικρή σκάλα?Βάζεις απλά καλύτερες λάμπες?