Λοιπον βαινω προς μαμα kayaba που ειναι μαζι με γονατα (μολις ηρθα απο μαγαζι με αναρτησεις) ρωτησα και μαμα kayaba απο βαρυτερο αμαξι πχ carina και θα μου απαντησει αυριο το πρωι αν κανουν
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ξάδερφος μου με turbath E90 πούλαγε AGX! άρα δεν μπορεί να μην υπάρχουν!
Nifantis αν είχες πάνω ελατήρια χαμηλώματος στα AGX λογικό! και εμένα και σε άλλους το αμάξι ήταν βάρκα γυαλό!!!! με ΜΑΜΑ μόνο αμορτισερ δούλεψαν ΑΨΟΓΑ! καλά σχετικά κρατήματα με πολύ καλή άνεση και δεν σπάνε δεν χαλάνε! έτσι τα έχω εγώ! τα έχουμε 1000 αναλύσει όλα στο τοπικ εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...=15268&page=10
έχω και φωτος κτλ. θα είχα βάλει κονι αλλά :
1oν όταν είχα στο starlet gt έβγαζαν πολύ συχνά ζημιές
2ον τα μπροστινά είναι φυσίγγια και πρέπει να χαλάσεις τα μαμά KYB για να τα φορέσεις
3ον τα πίσω για να ρυθμίσεις σκληρότητα πρέπει να βγούν από το αμάξι!
τα AGX στην ΕΕ111 (δεν ξέρω σε άλλα μοντέλα τι κάνουν) έχουν 4 σκάλες μπρος και πίσω και ρυθμίζονται από πάνω με κατσαβιδάκι που έχουν μαζί.
το μειονέκτημα στα AGX είναι ότι κανονικά σύμφωνα και με την αντιπροσωπεία ΔΕΝ είναι για χαμήλωμα και δεν παίζουν σωστά με ελατήρια χαμηλόματος, το αποτέλεσμα όπως έπαθα και εγώ ήταν το αμάξι να "πλαίει" κοινώς βάρκα γυαλό. Με eibach 3,5cm που είχα εγώ. Επίσης άκουσα με 2-3 μάρκες χαμηλώματος 3cm (όχι παραπάνω) παίζουν καλά αλλά δεν είμαστε για δοκιμές. Βρήκα τα μαμα και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Αν θες να μην έχεις θέμα με αυτό βάλε κονι κίτρινα αλλά με χαμήλωμα το πολύ 3-3,5cm ή ακόμα και με μαμα ελατήρια παίζουν ΤΖΑΜΙ! δοκιμασμένο!
|
Υ.Γ.
Για τα agx ειχα παρει την kyb πριν απο μηνες και ειχα ρωτησει ΔΕΝ υπαρχουν για το δικο μου (τωρα αν παιζει παντεντα δεν γνωριζω και δεν βαζω πατεντα)!