Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene
Χρήστο οι παλιοί ξέρεις τι έλεγαν;;;; …..θα πηδήξω μαναμ, θα σε δω παιδιμ…..
|
Αυτό που είπα στον χρηστό ισχύ και για εσάς…
Με την μονή διάφορα που ο χρηστός έχει πιο βαρύ αμάξι και κατάφερε να κάνει αυτόν τον χρόνο. Μπράβο του.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Τσερκεζε μην αγχωνεσαι!  Η μαλλον να αγχωνεσαι για του χρονου γιατι πραγματικα πολλοι θελουν να σε περασουνε!  Ενας απο αυτους ειμαι και εγω! 
Δεν ξερω για περυσι τι εκανες , αλλα φετος θεωρω οτι για πρωτη φορα , με 2 ατομα , λαστιχα δρομου , 114 αλογα και διχως ιχνος ελαφρωματος εκανα 1.50!  Οποτε του χρονου με αλλα SPECS καταλαβαινεις τι θα συμβει!
Α και ακομα θα το φυσας που δεν μπορουσες μα με περασεις στην ευθεια!!!  Φαινεται εξαλλου καθαρα και στο βιντεο in car του Σωτηρη εκει στο 6.00 με 6.10 που δειχνει οτι και ο Σωτηρης δεν μπορουσε να με μαζεψει αλλα εκοψα στην στροφη και τον αφησα να με προσπερασει για να μην του ανακοψω τον χρονο , που φυσικα ηταν ταχυτερος απο μενα!!! 
|
Γιάννη, πέρσι το δικό μου το αμάξι δεν είχα καν 114 άλογα, είχε μόλις 110 μανίσια 16αρια αλογατάκια…. Και ας ήταν η πρώτη μου φορά….
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Χα χα αυτα ειναι, αλλος ενας που τα εχει βαλει με τον tsrkezo(Γιωργο). Με ολα αυτα του χρονου ειμαι σιγουρος και περισσοτερες συμμετοχες θα εχουμε αλλα και ποιο οργανωμενους μας κοβω, ξερετε ολα αυτα για να περασουμε τον Γιωργο.....
υ.γ Αχ αν δεν ειχα παρει το ποιμενικο απο εσενα θα εισουν πανω απο 2sec ποιο αργος απο εμενα αχ και παλι αχ... 
|
Για εσένα Νότα δεν έχω να πω τίποτα… είσαι πολύ αργός!!!! Και πιο πολλά άλογα και 100kg κάτω από εμένα.
Και ασε τα χαζά με την σκύλα δεν περνάνε