μια φορά πάντως έγινε χοντρό τρακάρισμα στην Μαραθώνος όταν ο 1ος που έτρεχε με πολλα χλμ είδε κάμερα και φρέναρε απότομα προκειμένου να πάει ποιο σιγά και οι άλλοι από πίσω γλίστρισαν με το φρενάρισμα και εσκασαν πάνω του! μιλάμε 3-4 αυτοκίνητα αρκετά χάλια και το 1ο κολλημένο στις μπαριέρες με την μούρη να κοιτάει ανάποδα! στην ευθεία μετά τη Νεα Μάκρη δλδ εκεί που ειναι κυρίως όλο χωράφια και λίγα σπίτια πριν καιρό ΙΧ αμάξι έφυγε από τον δρόμο με πολλα χλμ και πήρε μαζί του μια στάση λεωφορείων!!! το κακό είναι ότι σκότωσε έναν γειτονά μου που τον γνώριζα μάλιστα

((( η γυναίκα που οδηγούσε είπε ότι την έκλεισε ένα αμάξι και προσπάθησε να φρενάρει και έχασε τον έλεγχο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μεγάλη ταχύτητα και μίλαγε στο κινητό! τωρα άγνωστο τι έγινε ακριβώς! το θέμα είναι ότι ο αλλος σκοτώθηκε άδικα και τσάμπα! δυστυχώς και εγω ο ίδιος όσο και να προσπαθώ να κρατηθώ να μην πηγαίνω έστω πάνω από 90-100 γενικά, στην ευθεία αυτη ολο και κάποιος λακαμάς μου κολάει ακόμα και αν είμαι δεξιά και μου την σπάει και ρίχνουμε καμια ψηλη, τελικά το θέμα είναι να μπορείς να κρατηθείς και να μην τρεχεις κτλ, αυτό ειναι η μεγάλη μαγκια και όχι οι κόντρες κτλ γιαυτό και λέω καλά κάνουν για τις κάμερες, εξάλλου δεν γράφουν στα 60! στα 80-90 αντε το ΠΟΛΥ στα 100 πας μια χαρά δεν χρειάζεται παραπάνω! και φυσικα στα σημεια μέσα από τα κέντρα των περιοχών Ραφηνας, Πικέρμι, Παλλήνη, Αγίας Μαρίνας και Νεας Μάκρης πρέπει να κινούμαστε με χαμηλές ταχύτητες, πόσες φορες εμένα πεταχτηκε πεζός σε λίγα μέτρα και μπόρεσα να τον αποφύγω επειδή είχα 40-60χλμ? αν είχα 100+ τι θα γινότανε δλδ? δεν θέλω ουτε να το σκέφτομαι...