Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-10-10, 22:36
Το avatar του χρήστη bfirfiris
bfirfiris Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11 1.3
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
bfirfiris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα continental premium contact2 έχω εγώ πίσω τώρα, τα μπροστά απεβίωσαν στις 20000χλμ περίπου και λίγο παραπάνω. Αν κάνετε σκληρή χρήση καλύτερα οχι αυτά, είναι καλό λάστιχο δεν λέω, αλλά μαλακό και φαγώνετε γρήγορα και εύκολα! του αδερφού στο auris έλιωσαν με τα πολλά χλμ σε αποστάσεις κτλ αλλά δεν έχει ούτε 25000χλμ, δεν θέλει ακόμα αλλά έβαλε τα μπροστά πίσω για να τα κρατήσει. Εγώ έβαλα μπροστά τα kleber hydraxen και δείχνουν πολύ καλά! σε 195/50/15 πάντα και με καλή τιμή.
νικηφόρε εγώ τώρα δεν κάνω πολλα χιλιόμετρα, και γι'αυτο λεω και γι'αυτά τα λάστιχα, τα michelin pilot exalto pe2 που φοράω τα έχω σχεδόν 4 χρόνια και πάνω από 50.000 χλμ αλλά δεν τα έλιωσα, τα αλλάζω γιατί χειμώνας έρχεται και φοβάμαι ότι ξεράθηκαν αν και κράτάνε πολύ καλά. Τα continental premium contact2 τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή 230€ σε διάσταση 195/50 15 ενώ τα michelin 290.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED Εμφάνιση μηνυμάτων
μακρια παντως απο τα brigestone μεχρι να ζεσταθουν θα απελπιστειτε αλλα αμα ζεσταθουν δε λεω πιανουν και δε ξεκολλανε..μια φορα τα χρειαστηκα και ηταν κρυα και μαζευα τραπεζια κατω απο την corolla στην εθνικη
Έτσι φιλε, εγώ θέλω λάστιχα να μην χρειάζονται χιλιομετρα για ζεσταμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 12-10-10 στις 22:42. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση