Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-10, 22:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
thanks! Μακη δεν τα πιάνω αυτά τα ηλεκτρολογικά που λες! εγώ ξέρω ότι το εξωτερικό στροφόμετρο δουλεύει με το ίδιο σήμα, και το εσωτερικό που έχει αλλαχτεί και είναι πλέον από starlet GT ΔΕΝ παίζει ενώ θα έπρεπε! αυτά με τις μετατροπές ισχύει αν είχα επάνω το μαμα στροφόμετρο του 4E-FE (που έχει διπλούς πολλαπλασιαστές), είναι προφανές ότι είναι καμμένο το στροφόμετρο του starlet gt και δεν παίζει, γιατί έψαξα και είναι σωστές οι συνδέσεις και το ίδιο είπε και ο ηλεκτρολόγος μου. Οπότε το θέμα είναι να κάνει κάτι αυτός που το αγόρασα να μην χρεωθώ (ήδη έσκασα 100 ευρώ και δεν κάνω την δουλειά μου) και το καντραν από starlet GT δεν θα έχει 60-70 ευρώ? για να του πάρω την πλακέτα του στροφόμετρου να την βάλω πάνω να παίξει. Μην τρελαθούμε δλδ αυτό το μοτερ το είχα σε starlet gt και έπαιζε με το μαμα στροφόμετρο του starlet!

Για όσους δεν τα κατάλαβαν όλα, έχω πάρει άλλο καντραν μοντιφαρισμένο από ηλεκτρολόγο και έχει μέσα πλακέτα στροφόμετρου από starlet gt για το 4E-FTE δλδ, οπότε ΕΠΡΕΠΕ να παίζει! ο λόγος που έχει από πίσω τα 3 κολλημένα καλωδιάκια είναι επειδή οι βίδες που δίνουν και τα σήματα στο κύκλωμα δεν ταιριάζουν (λογικό αφού είναι από άλλο αμάξι) και έτσι τα ενώνουμε στα σωστά σημεία επάνω στο κύκλωμα. Το ίδιο μπορουμε να κάνουμε χωρίς καλώδια αν έχουμε πλακέτα στροφόμετρου από AE111 1600 4Α-FE (που είναι πολύ σπάνιο να βρούμε) ή ίσως και από ΑΕ101 1600.
Παραπάνω στο τοπικ αυτό έχω φωτος και με το στροφόμετρο και με τις ενώσεις κτλ.

http://mearcatmini.blogspot.com/2009...sh-wiring.html
αυτό εδώ είναι του starlet gt, όπως βλέπουμε δεν εχει καμια σχέση με της corolla οπότε της πλακέτας του στροφόμετρου πάνε σε αλλά σημεία επάνω στο καντραν της corollas.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-09-10 στις 22:54.
Απάντηση με παράθεση