Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-10, 19:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Επανέρχομαι στο θέμα μας, σήμερα ξήλωσα το κύκλωμα από το καντραν μου και το έβαλα στο λευκό για να μην έχω θέμα με τα λαμπάκια των φλας αν και με κολλητηρακι θα μπορούσα να το φτιάξω, όμως και πάλι δεν παίζει το στροφόμετρο από starlet GT που είναι επάνω στο τροποποιημένο καντραν, το παράξενο είναι πως αν συνδεθεί το σήμα από τον πολλαπλασιαστή ταυτόχρονα και σε αυτό (είναι το λευκό καλώδιο στην παραπάνω φωτο IG-), αλλά και στο εξωτερικό στροφόμετρο, τότε δεν δουλεύει ούτε και το εξωτερικό!!!! δλδ για να δουλεύει το εξωτερικό πρέπει να μην είναι συνδεδεμένο το εσωτερικό! πιστευω ότι κάτι είναι λάθος στην συνδεσμολογία ίσως ή είναι καμμένο και προκαλεί βραχυκύκλωμα. Εντωμεταξύ ο μάστορας που μου το πούλησε όλο έχει δουλειά και από τα τέλη Αυγ με πάει από την μια μέρα στην άλλη και άκρη δεν βγάζω! για να μην δωσω τώρα τσαμπα χρήματα να πάρω ταμπλο από starlet gt, πιστεύω μήπως τα 3 καλωδιακια είναι λάθος μεταξύ τους ή ανάποδα το ρεύμα με την γείωση. Ξέρει κανείς τι σήμα δίνει ο πολλαπλασιαστής στο στροφομετρο? είναι IG- δλδ αρνητικό (γείωση) ή θετικό +IG ρεύμα?

Απάντηση με παράθεση