Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-10, 15:09
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 226
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
η τιμές στην ts είναι διάφορες και πάλι ανάλογα τι καλούδια έχει και σε τι κατάσταση είναι και αν είσαι σε θέση να τα πληρώσεις η οχι πάντως τρελένομαι όταν μου λένε βγάλε κάτι απο πάνω όταν πουλάω αν ειναι βρές κάτι σε λιγότερα λεφτά και πάρε κατί άλλο και άσε κάποιον που θα τα εκτιμήσει καλύτερα απο εσένα.
Για μένα
δεν μπορείς να ζητάς το top με λίγα λεφτά
αν κρίνω από την δικιά μου ts δε μπορεί να πουλάνε 12.000-13.000 με μια εξάτμιση και ένα φίλτρο (λέμε τώρα)
και να έρχεσαι να βλέπεις την δικιά μου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑ με ότι έχει πάνω σε κατασταση καινουργιου έστω και μετά απο 6 χρόνια και να μου λές τα ίδια λεφτά ΕΛΕΟΣ ...........
εύχομαι τα καλύτερα και να βρείς κάτι καλό όπως λέει και ο peter
φιλικά Νεοκλής
και
Μαλλον παρεξηγηθηκα με τη λεξη "μαμα"! Εννοειται οτι θα εκτιμησω μια καλη αναρτηση ή ενα φιλτρο ή ενα καλο δισκο ή οτιδηποτε τοποθετηθηκε για το "καλο" του αυτοκινητου.Αλλα δε θελω,προγραμματα,εξατμισεις και τετοια κολπα...οποτε εννοουσα μηχανικα "μαμα"! Και εννοειται θα δωσω κατι παραπνω σε καποιον που την εχει πενα.Γι'αυτο και ειπα 14-15000 που πιστευω ειναι οκ..αλλα οχι και 18000!!! Φιλε Νεοκλη την δικια σου την επαιρνα και αυριο αν θες....ειναι οντως πενα! Να κατι αντιστοιχο ψαχνω και γω....