Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-10, 07:32
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Peter εχω πει πώς το θέλω... Ts f/l μετά του 2005, 5πορτη, σε άριστη κατάσταση εννοείται(είμαι λίγο ψείρας),σε μαμά κατάσταση(δε θέλω εξατμίσεις κτλ.) και σε μια λογική τιμή..οχι κατι 18000 ευρω που βλέπω κατά καιρούς....Αυτά! Πολλα ζητάω?
Μαμά κατάσταση είναι λίγο δύσκολο να βρεις, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών TS γνωρίζουν ότι έχουν ένα "ιδιαίτερο" αμάξι -και αυτοί είναι λίγο "περίεργοι"- και έτσι του συμπεριφέρονται.
Έτσι:
-Πεντάπορτη θα βρεις, αν και λίγο δύσκολα. Είμαστε λίγοι...
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσια ανάρτηση (εκτός αν την πουλάει χωριστά) δεδομένου ότι η εργοστασιακή είναι για τα γέλια για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσια εξάτμιση (εκτός αν την πουλάει χωριστά) γιατί φιμώνει το μοτέρ απίστευτα πολύ.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσιο φίλτρο, για τον ίδιο λόγο με τον παραπάνω.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσιο δίσκο-πλατώ γιατί τον "φυτιλιάζει- για πλάκα.
-Υπάρχουν και άλλα πολλά που βάζει ένας "μερακλής" (όχι κάφτης) σε μία TS, αλλά δεν είναι θέμα της παρούσης... Και είναι και απόλυτα χρήσιμα και με αξία ... ανεκτίμητη.

Σε γενικές γραμμές, όσον αφορά στην TS, το τι έχει πάνω δείχνει -έως ένα βαθμό- το μεράκι και τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη.
Επίσης, αναφορικά με το >2005, μάλλον έχασες, όπως λέει και ο agapiou πιο πάνω.
Τέλος, όσον αφορά στην άριστη κατάσταση σε μεταχειρισμένο, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Αυτοκίνητο 5ετίας που κυκλοφορεί και στο δρόμο, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι άριστο, όπως όταν ήταν καινούριο...
Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου.
Απάντηση με παράθεση