Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-10, 13:56
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 226
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν όπως λες τα 1.8 σου φαίνονται πολλά και κανεις την παραχωρηση για ΤΟΥΟΤΑ και θες και 5πορτο τότε έχεις δίκαιο, καταλήγεις σε TS ή golf GT/TSI. Όπως σου είπα το GT έχει το κακο ότι επειδή φοραει τον 1ο TSI έβγαλε κάποια προβλήματα νεότητας και δε ξέρεις αν ο προηγουμενος ιδιοκτήτης ασχολήθηκε να τα λύσει.
Παντως εισαι σε καλο δρόμο γιατι έχεις καταλήξει σε 2 αμάξια και όχι σε παραπανω. Θα σου έλεγα να αρχισεις να βλέπεις αμαξια και να εκτιμας την κατασταση τους. Αν πας σε GΤ προτιμησε καποιο με επεκταση εγγυησης ώστε να είσαι εντος εγγυησης για λιγο καιρο.
Leon σου αρεσει? Το καινουριο. Σαν εναλλακτικη το λεω.
Και κάτι τελευταιο, νομιζω ότι σε σχεση με το GT το TS θα σου βγει πιο αξιοπιστο και πιο φτηνο στη συντήρησ
Και γω φοβάμαι αυτον τον Tsi,αλλωστε δε πιστευ οτι ειναι τυχαιο που η VW εριξε την ιπποδυναμη στα 160 αλογα και κατηργησε τελειως αυτον με τα 140...κατι θα επαιζε! Αν και αυτα τα προβληματα πρεπει να εχουν ηδη λυθει απ'τον ιδιοκτητη οπως λες κι εσυ... Το Leon μου αρεσει αν και το SEAT δεν ειναι τοσο ευηχο οσο το Toyota... Και πρεπει να παρεις το 1.8 για να πεις οτι κατι κανεις αλλα στο 1.8 προτιμω Toyota! Και κατι τελευταιο, ναι κι εγω νομιζω οτι το TS θα μου βγει πιο "οικονομικο" απ'ολες τισ αποψεις...Αλλα για βρες το μου εσυ οπως το θελω..