Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-10, 14:25
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω δεν εχω να πω κατι μιας και μολις χθες γυρισα απο εξορμησεις του καλοκαιριου....δεν ενημερωθηκα απο πουθενα εκτος του φορουμ που λογω διακοπων δεν εμπαινα...
το μονο που εχω να πω ειναι οτι μεσα στον Αυγουστο εδω και 5-6 χρονια που ειμαι στο κλαμπ πρωτη φορα αποφασισε καποιος να κανει συναντηση και αποτι καταλαβα ηταν αποτυχημενη....για μενα προσωπικα Νικο δε θα επρεπε να σε προβληματιζει η συγκεκριμενη συναντηση αλλα οι προηγουμενες φιλε...και επισης οταν απο 10-20 μοντ και αντμιν που ειμαστε δεν βλεπω παρα 5 το πολυ καθε φορα απο εκει και περα δε θα ζητησω τα ρεστα απο ΚΑΝΕΝΑ νεο η παλαιοτερο μελος....
Αυτα τα λεω εντελως φιλικα και χωρις παρεξηγησεις απλα πρεπει απο τα λογια που ξεκιναμε καθε φορα να προχωραμε και στις πραξεις και οχι να μενουμε στα λογια....

Τελος θα ηθελα να ρωτησω και κατι εντελως πληροφοριακα.....τοσα χρονια που καναμε επιτυχημενες συναντησεις στο αλσος και δεν ηθελε να κανενας να ακουσει λεξη για olympiko που εχει προταθει απειρες φορες σαν ιδεα,διοτι ο καφες ηταν ακριβος απο οτι ειχε ακουστει.....μηπως γιαυτο δεν ερχεστε τωρα στο Olympico?Για οποιον ισχυει αυτο,την επομενη φορα που θα ερθει σε συναντηση μη μιλησει για εκδρομη(που σημαινει εξοδα σε βενζινες) η για τον αγραφο που εβαλε στο αμαξι του,τα ζαντικα,τα στερεοφωνικα και οοοοολα αυτα τα λεφτα που ξοδεψε...
Αυτα εχω να πω ως παλαιο μελος και δε θα τα ελεγα αν δε ζητουσε τοποθετηση ο φιλος Νικος.Δε θα τα ελεγα γιατι τα εχω ξαναπει χιλιαδες φορες και ειτε τα ειπα ειτε οχι δεν αλλαξε και κατι.