Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
δεν εχω υπολογιστη ταξιδιου,εχω την στρογγυλοφαναρη.
εμενα νομιζω το ντεποζιτο μου ειναι 55αρι οποτε γεμιζει με 43-44 λιτρα και εινια τυπου ρεζερβας.
εχει χρησιμοποιθησει κανεις το κιτ επισκευης?εννοεις αυτο με τον αφρο ή υπαρχει κ αλλο?λεω να παω να παρω ενα
για τα πρατηρια που λες ειναι απαραδεκτο να μην εχει δευτερο πρατηριο σε ολη την πελλοπονησο,πρεπει να φτιαχτει τουλαχιστον ενα στην πατρα και αλλο ενα στο αγρινιο για να ειναι καλυμενες οι περιοχες.
αν αναγκαστεις απο υγραεριο να το γυρισεις σε βενζινη πραγματικα ξενερωνεις.
εμενα στο ρελαντι ακουγονται τα μπεκ αλλα δεν με ενοχλει,αν ειχα και την μονωση στο καπο πιστευω δεν θα το ακουγα καθολου.
η εξατμιση εμενα ακουγεται καπως διαφορετικα αλλα ειναι μικρη η διαφορα.
οταν το σκιζω βγαζει εναν ασπρο καπνο και ψαρωνουν ολοι απο πισω λες και ειναι supra,χαχα.αυτο ειναι απο το λαδι που καιει απο την λαδιερα για τις βαλβιδες ή το κανει και σε εσας?
|
καταρχήν στη δικιά μου corolla ο υπολογιστής ταξιδιού έμενε μηδενικός από τη στιγμή που έβαλα υγραέριο. Ούτως ή άλλως το σύστημα το αντικατέστησα με 2din car dvd και δεν υπάρχει πια...αλλά όπως προείπα, από τη στιγμή που έβαλα το σύστημα δε δουλευε το trip computer...έγραφε 0,4 ή 0,5 συνέχεια...
Το κιτ επισκευής το πήρα με 8 ευρώ...μόλις σκάσει το λάστιχο το βάζεις στη βαλβίδα και γεμίζει με αφρό μέχρι να το πας στο βουλκανιζατέρ. Εφαρμογή δεν έχω κάνει...και φυσικά είναι μόνο για μικρές τρύπες από πρόκες και καρφιά...αν σκιστεί στο πλάι το λάστιχο δε γίνεται τίποτα...
davaris κι εγώ αδιαφορώ για τη ρεζέρβα στο πορτπαγκάζ. Την τυλιξα και ωραία και την έβαλα στο πάτωμα. Βέβαια εάν θέλει όλο το χώρο για να μεταφέρεις πολλά πράγματα σε ενοχλεί. Πάντως νομίζω ότι εάν μιλάμε για οικογένεια με παιδιά, ούτως ή άλλως οι hatchback corolles δεν έχουν αρκετό πορτπαγκάζ για όλα τα πράγματα. Όταν με το καλό γίνω πα-τέρας (:P) και θέλω να πάω ταξίδι δεν βλέπω άλλη λύση από τον κουβά από πάνω (κοινώς μπαγκαζιέρα). Και φυσικά αυτόν θα τον έπαιρνα ακόμη και εάν δεν είχα την ρεζέρβα στο πορτπαγκάζ γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος για τα πράγματα ολόκληρης οικογένειας