Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-08-10, 16:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το 4Ε-FTE σαν αγορά είναι αρκετά φτηνότερο και εκτός ότι βρίσκεις ποιό εύκολα ανταλλακτικά είναι και φτηνότερα και περισσότερα γενικά. Φυσικά το πόσο θα πάρει κανείς για εγκατάσταση είναι δικό του θέμα! σου είπα τιμές που έβαλα εγώ. Νομίζω εκεί είναι τα ίδια όπως τα λέει παραπάνω ο Γιώργος. Η αρχική τιμή είναι η διαφορά. Επίσης στον 4E-FTE κανουν και μερικά ανταλλακτικά από το απλό 4E-FE. Και φυσικά ΔΕΝ θέλει δήλωμα ενώ σε κάτι άλλο και πρέπει να το δηλωσεις, τα έχεις και παραπάνω τέλη κτλ και πρέπει να τα υπολογίσεις και αυτά. Να ξέρεις ότι το turbo αναβαθμίζεται ευκολότερα και με μικρότερο κόστος ενώ το άλλο μοτερ δυσκολα, αν θες να μάθεις περισσότερα ρώτα στο τοπικ με τα μοτερ για του levin. Εγώ εκτός ότι το είχα ήδη, πάντα μου άρεσε περισσότερο το turbo και δεν το αλλάζω με τίποτα, άλλοι προτιμούν 4πεταλουδο και άλλοι κομπρέσορα, πάντως να ξέρεις όταν θες να κάνεις κάτι παραπάνω πάντα το turbo είναι ποιο "παιχνιδιάρικο". Η επιλογή είναι δική σου, πάντως σου είπα αν θες έλα μια βόλτα από δω να το δεις από κοντά να σου λύσω και ότι απορίες έχεις για το 4E-FTE moter.
Απάντηση με παράθεση